Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
«Ήταν επιλογή της Άννας να αφήσει την καριέρα της»

«Ήταν επιλογή της Άννας να αφήσει την καριέρα της»

Χαρούμενος με την απόφαση της συζύγου του ο γνωστός ηθοποιός

Γνωρίστηκαν μέσα από τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσαν και εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, με τη σχέση τους να κρατά γερά εδώ και οχτώ χρόνια. Ο λόγος για το Θανάση Ευθυμιάδη και την Άννα Ντιμιτρίεβιτς.

Οι δύο ηθοποιοί δημιούργησαν σύντομα τη δική τους οικογένεια, φέρνοντας στον κόσμο τις κόρες τους, Ζωή και Σοφία και η όμορφη ηθοποιός αφοσιώθηκε απόλυτα στην ανατροφή τους, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την καριέρα της.

«Ήταν δική της μητρική και συζυγική ανάγκη, γιατί δεν έχουμε βοήθεια για το μεγάλωμα των παιδιών. Φυσικά, αυτός ο ρόλος της είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο απαιτητικός. Δεν σου κρύβω πως όταν η σύζυγός μου πήρε αυτή την απόφαση όχι απλώς το χάρηκα, αλλά ένιωσα πως ήταν δώρο για μένα. Η ίδια θέλησε να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένειά μας, μάλιστα, ένιωθε χορτασμένη από την καριέρα της» εξηγεί ο ηθοποιός στο περιοδικό People.

Με την επιλογή της όμως, αυτή συνεπάγεται ότι η βιοποριστική ευθύνη της οικογένειας είναι αποκλειστικά δική του, ωστόσο δεν τον απασχολεί η δυσκολία των καιρών. «Απολαμβάνουμε υπέροχες οικογενειακές στιγμές, πολύ λιτά και περιορισμένα. Και η δική μου οικογένεια, όμως, είχε ένα μόνο μισθό, του πατέρα μου, που ήταν αστυνομικός. Δεν είχαμε άλλα εισοδήματα. Μπορεί να τρώγαμε στο σπίτι φακές και φασόλια, αλλά η αγάπη που έχω πάρει από τους γονείς μου είναι αναντικατάστατη. Όταν ήρθε και η δική μου ώρα να διαλέξω αν θα κληρονομήσουν οι κόρες μου τούβλα ή αγάπη, με τη σύζυγό μου ψηφίσαμε ομόφωνα το δεύτερο» λέει χαρακτηριστικά.

Τι ρόλο παίζει η διαφορετική κουλτούρα που έχουν οι δύο ηθοποιοί ως γονείς, καθώς η Ντιμιτρίεβιτς κατάγεται από τη Σερβία;

«Δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί μπορεί η Άννα να έχει καταγωγή από τη Σερβία, αλλά, λόγω της ενασχόλησής της με το μόντελινγκ, από μικρή ηλικία ταξίδευε σε όλο τον κόσμο. Οπότε, έχει στοιχεία από πολλές διαφορετικές ».

Τέλος ο γνωστός ηθοποιός συμπληρώνει ότι έχει πάρει σημαντικά μαθήματα από τότε που έγινε πατέρας: «Τα παιδιά λειτουργούν μόνο με το συναίσθημα, με την καρδιά τους. Μέσα από τις κόρες μου έμαθα πως δεν πρέπει να χάνουμε την παιδικότητά μας. Αυτό είναι το μυστικό που μας κρατάει υγιείς, ζωντανούς και αληθινούς».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr