Σάββατο , 4 Φεβρουάριος 2023

J2US: Συγκίνησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης -Αφιέρωσε την εμφάνισή του στα αγόρια που αυτοκτόνησαν στην Αρμενία [βίντεο]

Εντυπωσίασαν με την παρουσία τους για ακόμα μία φορά ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή, στη σκηνή του J2US.

Αμέσως μετά την προσπάθεια τους, μάλιστα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θέλησε να στείλει ένα κοινωνικό μήνυμα, με αποτέλεσμα να συγκινήσει την κριτική επιτροπή και τον παρουσιαστή του μουσικού σόου.

J2US: Ιωάννης Μελισσανίδης και Μελίνα Μακρή τραγουδούν Born This Way

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

J2US: Δείτε όσα είπε ο Ιωάννης Μελισσανίδης

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Μελισσανίδης εξομολογήθηκε πως «αφιερώνουμε αυτή την εμφάνιση στα παιδιά που πριν από ακριβώς έναν μήνα στην Αρμενία, δύο νέα αγόρια δεκαπέντε χρονών, αυτοκτόνησαν από την γέφυρα. Όπως και ο Τσαϊκόφσκι επίσημα πέθανε αλλά ουσιαστικά τον αυτοκτόνησαν γιατί άλλα ήθελε και κάτι άλλο αγαπούσε. Δημιούργησε το αριστούργημα, την “Λίμνη των κύκνων” και ο μαύρος και ο λευκός κύκνος είναι ετεροφυλόφιλα, ομοφυλόφιλα, αμφιφυλόφιλα ζώα. Μάλιστα, είναι μονογαμικά και είναι βαθιά στην πίστη προς το ταίρι τους».

«Όταν χάσουν το ταίρι τους, τα περισσότερα αυτοκτονούν. Δηλαδή πνίγονται από την μελαγχολία που έχουν και είναι συγκλονιστικό αυτό. Θέλαμε να περάσουμε αυτό το μήνυμα γιατί είμαστε όλοι μας μοναδικοί, είμαστε όλοι μας διαφορετικοί και για μένα δεν υπάρχει μειονότητα» συμπλήρωσε ο Ιωάννης Μελισσανίδης στο χθεσινό επεισόδιο του J2US.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή