Σάββατο , 16 Οκτώβριος 2021

J2US: Χαμός με την Άσπα Τσίνα – Έξαλλος ο Σταμάτης Φασουλής: «Δεν με ενδιαφέρει τι λες»

Χαμός έγινε στο πλατό του J2US με την Άσπα Τσίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια άκουσε στο ακουστικό της κάποιες συνομιλίες της επιτροπής με την παραγωγή και νόμιζε πως αναφέρονταν στην ίδια. Αυτά που άκουγε, όμως, ήταν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Άσπα Τσίνα, λοιπόν, ξέσπασε στο πλατό και ήρθε σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος με όλο αυτό που συνέβαινε.

«Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό», είπε αρχικά η Άσπα Τσίνα.

«Δεν έχω ακούσει τίποτα από το ακουστικό. Τι εννοείς; Να σου πω τι λέγαμε; Να σου πω ακριβώς, περίμενε. Σας παρακαλώ κι εγώ. Μιλάτε συνέχεια, να μιλήσει κι ένας άλλος. Για την Κωνσταντίνα μιλούσαμε και λέγαμε για Χατζιδάκι… Είναι κακό αυτό; Ούτε καταλαβαίνω, ούτε με ενδιαφέρει τι λες. Εμένα κανείς δεν με ενημερώνει από πάνω», απάντησε ο Σταμάτης Φασουλής φανερά εκνευρισμένος.

«Προέρχεσαι από ένα ριάλιτι και σε ξέρουμε μέσα από μια σύγκρουση και η μεγαλύτερη υπογραφή που βάζεις σε αυτό το show είναι πάλι οι συγκρούσεις. Θα προτιμούσα οι υπογραφές σου να είναι πιο δημιουργικές. Μπορεί να υπάρχει μια μεγάλη ευαισθησία ότι τριγύρω σου περιβάλλεσαι από ανθρώπους θα είναι απέναντί σου. Δεν είμαστε απέναντί σου», είπε η Μαρία Μπακοδήμου στην Άσπα Τσίνα.


Πηγή