Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Jeezy: Η κριτική στο Ντόναλντ Τραμπ για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού

Jeezy: Η κριτική στο Ντόναλντ Τραμπ για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός, Jeezy διατύπωσε κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης του κορονοϊού.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, ο ράπερ είπε ότι έχει συναντήσει πολλές φορές στη ζωή του αυτόν τον τύπο ανθρώπων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

«Αισθάνομαι ότι πολλές φορές βλέπω το εγώ του» είπε τονίζοντας ότι αυτή την περίοδο σημασία έχουν οι άνθρωποι, οι ανθρώπινες ζωές.

«Πρέπει να το καταλάβει. Είμαστε οι πολίτες. Αυτό που συμβαίνει δεν αφορά εκείνον. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, πρέπει να τα καταφέρουμε για εμάς, όχι για τον Τραμπ» ανέφερε.

Ο ράπερ εξέφρασε τη θέση ότι οι πολίτες θα βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν την κρίση, παρά τα προβλήματα ηγεσίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Integrity is the most valuable and respected quality of a leader. You can have a Billon dollars and can’t buy that. You can’t lead us, if your ego is leading you. Ps: We The People. One time for @arimelber MSNBC Thanks for having me. #KeepGoing‼ @thebeatwithari

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ jeezy στις

«Θα κάνουμε την Αμερική μεγαλύτερη από ποτέ με ή χωρίς τον Τραμπ» είπε ο Αμερικανός καλλιτέχνης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι η αδελφή του εργάζεται στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και την επαίνεσε για το ανιδιοτελές έργο της.

«Θέλω να αξιοποιήσω την ευκαιρία για να επιδοκιμάσω τους ανθρώπους όπως η αδελφή μου που είναι νοσοκόμα. Το βλέπω στα μάτια της όταν της μιλάω στο τηλέφωνο. Είναι κουρασμένη και προσπαθεί όσο μπορεί. Είστε στην πρώτη γραμμή, γι ‘αυτό σας συγχαίρουμε» είπε σε βίντεο που κοινοποίησε στα social media.

«Ας συγχαρούμε όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές , το προσωπικό που είναι εκεί έξω που αγωνίζεται σκληρά για μας καθημερινά, που δίνει μάχη σε αυτόν τον πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό… Είμαστε σε πόλεμο με αόρατο εχθρό και ξέρω ότι σκοπεύουμε να τον κερδίσουμε» συμπλήρωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I love you sis. I’m proud of you… We are Grateful for those on the front line. We salute you… This too Shall pass 🙏🏾

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ jeezy στις




Πηγή