Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Joker: Το βίντεο του Φίνιξ να τα «χώνει» σε μέλος του συνεργείου και η αλήθεια πίσω από αυτό

Joker: Το βίντεο του Φίνιξ να τα «χώνει» σε μέλος του συνεργείου και η αλήθεια πίσω από αυτό

Ένα βίντεο που έδειξε ο Τζίμι Κίμελ με καλεσμένο τον πρωταγωνιστή του Joker, Χόακιν Φίνιξ, κάνει το γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα. Και αυτό γιατί στο βίντεο υπάρχει ένα κλιπ λίγων δευτερολέπτων που δείχνει τον ηθοποιό να καταφέρεται ενάντια ενός μέλους της παραγωγής ονόματι «Λάρι» και να τον βρίζει.

Στο κλιπ, λίγων δευτερολέπτων με υλικό behind the scenes, ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίζεται να «ξεσπά» σε μέλος του συνεργείου γυρισμάτων, ονόματι Λάρι, λέγοντάς του μεταξύ άλλων «να βγάλει τον σκασμό» και κατηγορώντας τον ότι τον αποκαλεί «Cher» πίσω από την πλάτη του, υπονοώντας ότι το παίζει ντίβα.

Αφού το απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή ο Φίνιξ φάνηκε πολύ αμήχανος και ντροπιασμένος, και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο και τον Λάρι, για την απρεπή συμπεριφορά του.

Τα social media σταύρωσαν τον φίνιξ

Το κλιπ δεν άργησε να πάρει δημοσιότητα και τα social media σταύρωσαν τον Φίνιξ.

Αρκετοί όμως γνωρίζοντας σε ποια εκπομπή έπαιξε το κλιπ αλλά και το πόσο καλός ηθοποιός είναι ο Φίνιξ υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για χιουμοριστικό βίντεο που έγινε εν γνώσει όλων των συμμετεχόντων.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Φίνιξ επιβεβαίωσε στο Entertainment Weekly ότι το βιντεάκι γυρίστηκε ως αστείο, και ότι η αμήχανη αντίδραση του 44χρονου ηθοποιού ήταν επίσης σκηνοθετημένη.

Το συγκεκριμένο σενάριο είναι και το επικρατέστερο αν αναλογιστούμε ότι κανένας σκηνοθέτης δεν θα επέλεγε να εκθέσει με τέτοιο τρόπο τον πρωταγωνιστή της ταινίας του.




Πηγή