Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Jonathan Rhys Meyers: Συνελήφθη μεθυσμένος μετά από τρακάρισμα που είχε με το αυτοκίνητό του

Jonathan Rhys Meyers: Συνελήφθη μεθυσμένος μετά από τρακάρισμα που είχε με το αυτοκίνητό του

Πρόκειται για έναν από τους ταλαντούχους της γενιάς του και παρόλες τις προβλέψεις για ένα λαμπρό μέλλον στην υποκριτική, λόγω του εξαιρετικού του ταλέντου, εκείνος μάλλον διέψευσε τις όποιες προσδοκίες. Ο λόγος για τον Jonathan Rhys Meyers, ο οποίος τις τελευταίες ώρες βλέπει το όνομά του να πρωταγωνιστεί και πάλι στον ξένο Τύπο για τους λάθος λόγους.

Ο ηθοποιός, ο οποίος στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές έγινε πρωτοσέλιδο λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ πρωταγωνιστώντας σε διάφορα επεισόδια, συνελήφθη μετά από ένα τρακάρισμα που είχε με το αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται αν οι δαίμονες του παρελθόντος επέστρεψαν για τον ταλαντούχο Jonathan.

Όπως αναφέρει η σελίδα TMZ, οι αστυνομικές Αρχές έλαβαν την Κυριακή (γύρω στις 5 το απόγευμα) κλήση για ένα μικρό αυτοκινητιστικό ατύχημα στην περιοχή του Μαλιμπού όπου εμπλέκεται μόνο ένα πρόσωπο. Όταν έφτασαν στο σημείο, είδαν τον ηθοποιό εμφανώς μεθυσμένο. Τον υπέβαλαν σε τεστ όπου – πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα – όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ξεπεράσει το νόμιμο όριο. Έτσι, συνελήφθη και παραμένει στο κρατητήριο.

Μέχρι στιγμής ο ηθοποιός δεν έχει μιλήσει για το συμβάν, με τον εκπρόσωπό του – όπως λέει το TMZ – να αρνείται να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν δύο χρόνια το όνομα του Jonathan Rhys Meyers πρωταγωνίστησε και πάλι αρνητικά στον Τύπο, όταν δημιούργησε φασαρία στο αεροπλάνο κι ενώ ήταν μεθυσμένος. Όπως είχε αναφερθεί τότε, ο ηθοποιός ταξίδευε με τη σύζυγό του, όμως, εκείνος κατά τη διάρκεια της πτήσης μέθυσε ενώ κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Παρόλες τις συστάσεις από το πλήρωμα αλλά και τα παράπονα των επιβατών, εκείνος δεν έδειχνε να νοιάζεται, συνεχίζοντας να πηγαινοέρχεται στην τουαλέτα ενώ κάποια στιγμή είχε πέσει το παντελόνι του κι εκείνος ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν κατάλαβε κάτι. Όταν η σύζυγός του – μετά από συστάσεις του πληρώματος – του ζήτησε να καθίσει στη θέση του, εκείνος της έκανε έντονη φραστική επίθεση.


Πηγή