Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Οι κακομαθημένες κόρες και «χρυσές» κληρονόμοι του Ντόναλντ Τραμπ

Οι κακομαθημένες κόρες και «χρυσές» κληρονόμοι του Ντόναλντ Τραμπ

Η στιλάτη Ιβάνκα και το party animal Τίφανι στηρίζουν τον ακραίο μπαμπά τους

Έχει συνδέσει το όνομά του με το χρήμα, τη χλιδή και τις επιχειρήσεις. Η απογείωση του Ντόναλντ Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ είναι τρομακτική. Ο μεγιστάνας νάρκισσος δεν κρύβει τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, τον σεξισμό του, εισάγει χωρίς κανένα ενδοιασμό τη βία στις ομιλίες του και παρόλα αυτά τίποτα δεν δείχνει να ανακόπτει την θριαμβευτική του πορεία.

Πώς θα μπορούσε ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει μία βαρετή προσωπική ζωή; Σεξουαλικά σκάνδαλα, γάμοι, απιστίες και δύο διαζύγια που του κόστισαν πολύ ακριβά, συνθέτουν το παρελθόν και το παρόν του δισεκατομμυριούχου υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ. Άνετα θα μπορούσε κανείς να τον φανταστεί πρωταγωνιστή στη «Δυναστεία».

Ο 69χρονος μεγιστάνας και φαβορί για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, είναι λάτρης του ωραίου φύλου και ο γάμος δεν είναι κάτι που τον τρομάζει. Για αυτό και τον τόλμησε τρισάκις.

Έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Ιβάνα Ζελνίκοβα το 1977, τον Ντόναλντ Τζούνιορ 38 ετών, την Ιβάνκα 34 ετών και τον Έρικ 32 ετών, μία κόρη την Τίφανι από τον γάμο του με την Μαρία Μέιπλς το 1992 και τέλος ένα γιο, τον 9χρονο Μπάρον από τον γάμο του με την όμορφη Σλοβένα Μελάνια Κνάους.

slov

Ας εστιάσουμε όμως στις κόρες Ντόναλντ Τραμπ, τις ξανθιές χρυσές κληρονόμους της περιουσίας του, την Ιβάνκα και την Τίφανι. Η πρώτη, η Ιβάνκα, σικάτη και φινετσάτη, φοράει τα ακριβότερα σύνολα των μεγαλύτερων οίκων και αποπνέει έναν αέρα σιγουριάς. Η δεύτερη, η Τίφανι, απολαμβάνει την τεράστια περιουσία του μπαμπά της ξοδεύοντας χρήματα για την καλοπέρασή της και αναζητώντας την επαγγελματική της σταδιοδρομία. Λίγο μόδα, λίγο τραγούδι, το νεαρό της ηλικίας της δικαιολογεί την αναποφασιστικότητά της.

Ιβάνκα Τραμπ

Είναι πανέμορφη, πάμπλουτη, μητέρα δύο παιδιών και έγκυος στο τρίτο. Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία να εργάζεται ως μοντέλο αλλά προτίμησε τον εύκολο ρόλο: της κληρονόμου της περιουσίας Τραμπ.

ivanka3

Η πανέμορφη ξανθιά εργάζεται στην «αυτοκρατορία» του πατέρα της αλλά και στη δική της εταιρεία που ασχολείται με τη μόδα. Το 2010, η 34χρονη Τραμπ ξεκίνησε τη δική της εταιρεία, «Ivanka Trump Apparel and Accessories» με κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Η Ιβάνκα δημιούργησε την εταιρεία της προσλαμβάνοντας μια μικρή ομάδα εργαζομένων, δημιουργώντας μια εταιρική κουλτούρα που να ευνοεί τις γυναίκες με μικρά παιδιά.

Στόχος της είναι να κάνει τον επιχειρηματικό κόσμο πιο φιλικό προς τις γυναίκες. Η ξανθιά μάνατζερ συνδυάζει καριέρα και οικογένεια. Παρά το γεμάτο υποχρεώσεις πρόγραμμά της πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της. Είναι μία στοργική μαμά που φτιάχνει γλυκά μαζί τους, τους διαβάζει βιβλία και δεν διστάζει να παίξει μαζί τους καθισμένη στο πανάκριβο χαλί του σπιτιού της.

ivanka4ivanka5ivanka6

ivanka7

Όσο για τη σχέση της με τον πατέρα της, η Ιβάνκα δεν παραλείπει σε κάθε ευκαιρία να επαινεί τις ηγετικές του ικανότητες και να λέει πόσο τον θαυμάζει. Το μήλο κάτω από την μηλιά!

ivanka2ivanka1

Τίφανι Τραμπ

Η 23χρονη Τίφανι Τραμπ δεν μοιάζει και πολύ στη ετεροθαλή αδερφή της. Όμορφη, γλυκιά, ατίθαση και… ζωηρή αρέσκεται στο να κάνει παρέα με πλουσιόπαιδα, να τρώει τα λεφτά του μπαμπά και να ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram από τις εξορμήσεις της. Η Τίφανι μεγάλωσε στο Λος Άντζελες με την μητέρα της, Μάρλα Μέιπλς, δεύτερη σύζυγο του Τραμπ. Η ίδια έχει πει ότι παρόλο που οι γονείς της χώρισαν, ο πατέρας της ήταν πάντα δίπλα της. Μόνο το σχολείο της κόστιζε 31.205 δολάρια το χρόνο.

tiffani1

Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Pennsylvania και εργάζεται ως μοντέλο. Η 23χρονη ξανθιά κληρονόμος έχει κάνει πρακτική στη Vogue αλλά και τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ποπ μουσικής βγάζοντας ένα μικρό single.

tiffani3tiffani5tiffani6

Λάτρης της μεγάλης ζωής, της χλιδής και της πολυτέλειας συχνάζει στα πιο VIP μέρη του κόσμου και μοιράζεται τις φωτογραφίες της στα social media. Έχει πει ότι της αρέσει ο τρόπος που μιλάει ο πατέρας της γιατί κι ένας απλός άνθρωπος καταλαβαίνει τι θέλει να πει.
tiffani2tiffani8tiffani4tiffani7

Και οι δύο στέκονται στο πλευρό του πατέρα τους, με ό,τι σημαίνει αυτό. Και τι σημαίνει; Πως στον στηρίζουν στον προεκλογικό αγώνα που δίνει και δέχονται, έτσι ή αλλιώς, τις ακραίες απόψεις του. Μια… ευτυχισμένη οικογένεια!

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr