Κυριακή , 19 Σεπτέμβριος 2021
Καλομοίρα: «Έπεσα θύμα bullying γιατί…»

Καλομοίρα: «Έπεσα θύμα bullying γιατί…»

Αποκαλύπτει πως ο μεγαλύτερος φόβος για τα παιδιά της είναι ο bullying καθώς εκείνη σε παιδική ηλικία είχε πέσει θύμα.

Ο λόγος για την Καλομοίρα η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκαλύπτει πως όταν ήταν ακόμη μαθήτρια ένιωσε τι θα πει bullying.
Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία σου για τα παιδιά σου όσο μεγαλώνουν;
«Το bullying. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί στο σχολείο ν’ αντιμετωπίσουν τέτοιο περιστατικό. Στο δημοτικό υπήρξα θύμα bullying και ξέρω πόσο επώδυνη και τραυματική εμπειρία είναι. Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά σ’ αυτήν την ηλικία, γι’ αυτό και θέλω να είμαι δίπλα στα δικά μου και να τα προστατεύω, ώστε να μάθουν να μην το ανέχονται και να μην το κάνουν»
Γιατί πιστεύεις ότι έπεσες θύμα; «Θυμάμαι ότι τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν, επειδή τραγουδούσα όλα την ώρα. Μάλιστα σε μια σχολική παράσταση, ενώ τραγουδούσα οι συμμαθητές μου γελούσαν, με αποτέλεσμα να νιώσω τόσο άσχημα που κατέβηκα κλαίγοντας από τη σκηνή και πήγα και κρύφτηκα στις τουαλέτες. Άλλη φορά θυμάμαι ότι είχα διοργανώσει ένα πάρτι για τα γενέθλια μου στο οποίο είχαν συνεννοηθεί οι συμμαθητές μου να μην εμφανιστεί κανένας, επειδή η οικογένεια μου ήταν μεσοαστική, όπως οι περισσότεροι ομογενείς», αποκαλύπτει στο περιοδικό Hello.


Πηγή: gossip-tv.gr