Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Κάνει… νερά στον Τζόνι Ντεπ η Άμπερ

Κάνει… νερά στον Τζόνι Ντεπ η Άμπερ

Αποφεύγει τον γάμο με τον διάσημο ηθοποιό

Τρελός και παλαβός είναι ο Τζόνι Ντεπ για την όμορφη Άμπερ Χερντ, αλλά εκείνη φαίνεται πως δεν περνά την ίδια… ασθένεια.

Τι και αν ο 52χρονος σταρ ήταν επί 14 χρόνια με τη Βανέσα Παραντί και δεν της έκανε ποτέ πρόταση γάμου; Όλα άλλαξαν άρδην για εκείνον όταν γνώρισε την 27χρονη νυν αγαπημένη του. Σε χρόνο ρεκόρ της έκανε πρόταση γάμου, αλλά τώρα εκείνος τραβά όσα πέρασε και η μητέρα των δύο παιδιών του μαζί του. Η Παραντί περίμενε μάταια να δει δαχτυλίδι και τώρα ο Ντεπ βρίσκεται εν αναμονή για το πότρε θα αποφασίσει η Χερντ να τον παντρευτεί.

Προς το παρόν αρκείται στο να του κάνει «νερά». Βέβαια, η κοπέλα δεν έκρυψε ποτέ ότι της αρέσουν και οι γυναίκες, ενώ φέρεται να φλερτάρει και να καθυστερεί όσο μπορεί το να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Τζόνι Ντεπ. Κι όλα αυτά από εκεί που οι πάντες πίστευαν ότι σύντομα θα παντρευόταν το ζευγάρι.

«Ο Τζόνι είναι τρελός και παλαβός για την Άμπερ αλλά αυτό τον καιρό τα πράγματα δεν είναι καλά στη σχέση τους. Εκείνη φλερτάρει διαρκώς και έχει πολλές και διάφορες σχέσεις», μεταφέρουν πηγές του περιοδικού People τονίζοντας ότι τελικά η 27χρονη ηθοποιός δεν είναι έτοιμη για δέσμευση.

Πηγή: newsbeast.gr