Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Kate Upton Στο σχολείο με κορόιδευαν για τα μακριά μου πόδια και τα πυκνά φρύδια

Kate Upton: Στο σχολείο με κορόιδευαν για τα μακριά μου πόδια και τα πυκνά φρύδια

Για τα σχολικά της χρόνια αλλά και την απόφασή της να γίνει μοντέλο μίλησε η Kate Upton ποζάροντας για το περιοδικό Glamour.

«Όταν πήγαινα σχολείο οι συμμαθητές μου ήταν πολύ σκληροί απέναντί μου. Με κορόιδευαν επειδή είχα μακριά πόδια και πυκνά φρύδια. Η μητέρα μου επειδή στεναχωριόμουν μου έδειχνε περιοδικά με μοντέλα που ήταν σαν εμένα. “Κοίτα και αυτή έχει πυκνά και μακριά πόδια”, μου έλεγε. Έτσι αποφάσισα να γίνω μοντέλο».

kate3

Το 24χρονο εκρηκτικό μοντέλο με τα πληθωρικά προσόντα μίλησε και την πορεία της στο μόντελινγκ τα τελευταία χρόνια:

«Στην αρχή της καριέρας μου δεν έκανα μόντελινγκ για την Louis Vuitton και την Gucci γιατί στη Φλόριντα πρέπει να φοράς συνεχώς μπικίνι και σαγιονάρες και να είσαι υπερβολικά αδύνατη. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν όταν μπήκα στο χώρο ήταν αν προσπαθώ να χάσω κιλά. Τους είπα ότι όλη την ώρα προσπαθώ. Στη συνέχεια όμως κατάλαβα ότι όλο αυτό είναι μη ρεαλιστικό και ουτοπικό. Οι εταιρείες για να είναι τα μοντέλα πολύ αδύνατα τους ζητούν να πηγαίνουν από τα χαράματα στο γυμναστήριο και να μην τρώνε. Για αυτό είναι τόσο αδύνατες. Στις αρχές το προσπάθησα κι εγώ αλλά ευτυχώς πολύ σύντομα κατάλαβα ότι  πρέπει να αποδεχτώ το σώμα μου ως έχει. Έτσι απέρριψα όσους μου ζητούσαν να χάσω πολλά κιλά. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που θέλουν να σε αλλάξουν δεν έχουν όραμα και δημιουργικότητα».

kate2kate1

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr