Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Καβγάς Λιάγκα-Στικούδη στον «αέρα»

Καβγάς Λιάγκα-Στικούδη στον «αέρα»

Δείτε το βίντεο

Άναψαν τα αίματα στο Πρωινό του Ant1 με τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Στικούδη να διεκδικούν βραβείο… χοντράδας.

Αφορμή για την «μονομαχία» στάθηκε η δήλωση της τραγουδίστριας ότι δεν μετανιώνει για το «κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες» που έγραψε στο Instragram της Δέσποινας Καμπούρη. Ο Γιώργος είπε στην καλεσμένη του ότι η εν λόγω φράση τον πείραξε και εκείνη του ανταπάντησε «σιγά, εσύ έχεις πει χειρότερα»!

Η Δέσποινα Καμπούρη πριν λίγες ημέρες στο Πρωινό απάντησε για το περιστατικό, λέγοντας πως η Κατερίνα Στικούδη «Μόνο στον εαυτό της έκανε κακό», ενώ τη χαρακτήρισε ευέξαπτη.

Τώρα ήταν η σειρά της Κατερίνας Στικούδη να πει τη δική της εκδοχή. Η τραγουδίστριοα βρέθηκε το πρωί στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και ξεκινώντας να δίνει τις δικές τις απαντήσεις, άρχισε και ένα πινγκ πονγκ από σπόντες ανάμεσα σε οικοδεσπότες και καλεσμένη.

«Με πείραξε που χαρακτήρισες εμμέσως τη Δέσποινα «κομπλεξική, βλαχάρα, καρακάξα». Δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Αυτό ήταν που λίγο με ξένισε» σχολίασε ο παρουσιαστής και η Φαίη πρόσθεσε: «Και χάνεις και το δίκιο σου δηλαδή, κι αν θες να τοποθετηθείς, μόνο που χρησιμοποιείς για μια γυναίκα…»

«Καρακάξα κομπλεξική, βλαχάρα» ήταν χοντρό» συμπλήρωσε και πάλι ο Γιώργος Λιάγκας και η Κατερίνα Στικούδη πέρασε στην αντεπίθεση: «Σιγά εσύ έχεις πει χειρότερα.»

«Δεν έχω πει χειρότερα πίστεψέ με» της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας με την τραγουδίστρια να λέει: «Έχεις τα πρωτεία εσύ πρέπει να με καταλαβαίνεις»

«Δε νομίζω. Δε σε καταλαβαίνω καθόλου. Δεν έχω προσβάλει ανθρώπους, για δείξε μου που έχω προσβάλει. Μπορεί να λέω χειρότερα, αλλά με άλλο τρόπο. Εκεί ήταν προσβλητικός τρόπος.»

Η τραγουδίστρια προσπάθησε στη συνέχεια να αλλάξει κουβέντα λέγοντας για τον δίσκο της, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Λιάγκας: Άμα τη δεις την Καμπούρη τώρα τι θα γίνει;

Στικούδη: Θα της δώσω ένα φιλάκι.

Λιάγκας: Πού; Στο στόμα; Προκλητικά; Γιατί εσύ θες να προκαλέσεις και λίγο.

Στικούδη: Στο στόμα; Θα το’ θελες να το δεις πολύ αυτό μου φαίνεται.

Λιάγκας: Εγώ θα το θελα ναι, πολύ ωραίο θέμα, θα το παίζαμε εδώ κανά μισάωρο την άλλη μέρα το πρωί.

Στικούδη: Δεν ντρέπεσαι;

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Πηγή: newsbeast.gr