Πέμπτη , 2 Απρίλιος 2020
Και το όνομα αυτής… Νταϊάνα

Και το όνομα αυτής… Νταϊάνα

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ αγωνιούν για το φύλο και το όνομα του μωρού

Λίγες μόλις ώρες αφότου το Παλάτι ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, τα στοιχήματα για το φύλο αλλά και το όνομα του βασιλικού μωρού πέφτουν βροχή. Εκτός όμως από τα στοιχήματα, έχουν αυξηθεί και οι φήμες γύρω από το όνομα του παιδιού που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες.

Το σενάριο που θέλει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας να παίρνει το όνομα της μητέρας του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, της αξέχαστης Πριγκίπισσας Νταϊάνα έρχεται να ενισχύσει ο βιογράφος της Νταϊάνα, Άντριου Μόρτον. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι στενοί φίλοι του ζευγαριού τού εκμυστηρεύτηκαν πως ο Πρίγκιπας και η Δούκισσα εύχονται το τέταρτο μέλος της οικογένειας να είναι κορίτσι, ώστε να τιμήσουν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και να δώσουν το «βαρύ» όνομά της.

Σημείωσε δε ότι είναι αναμενόμενο το ζευγάρι να αντιμετωπίσει αντιδράσεις από μέλη της βασιλικής οικογένειας για το όνομα «Νταϊάνα», λόγω των τεταμένων σχέσεων της Πριγκίπισσας με το Παλάτι, όμως αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει την απόφαση του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr