Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Keanu Reeves – Winona Ryder: Το άγνωστο περιστατικό που έγινε αφορμή για να γίνουν φίλοι

Στον θαυμαστό κόσμο του Χόλιγουντ, της λάμψης και του ανταγωνισμού, υπάρχουν και πολλές αληθινές φιλίες ανάμεσα στους σταρ. Μία από τις πιο γνωστές είναι εκείνη ανάμεσα στον Keanu Reeves και την Winona Ryder. Μία φιλία που μετράει σχεδόν 28 χρόνια και γεννήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας, «Dracula», όπου πρωταγωνιστούσαν οι δύο τότε νεαροί ηθοποιοί.

Σήμερα, η Ryder μίλησε στους Sunday Times και γυρίζοντας τον χρόνο πίσω αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε η φιλία τους και ποιο άγνωστο περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας στάθηκε η αφορμή για τη γέννησή της.

Όπως χαρακτηριστικά θυμάται, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Francis Ford Coppola, ανάγκασε τους άλλους ηθοποιούς να προχωρήσουν σε λεκτική επίθεση από κοινού μαζί του, ενάντια στην ίδια, προσβάλλοντας την έντονα, με σκοπό εκείνη να «απαντήσει» συναισθηματικά.

«Υποτίθεται πως έπρεπε να κλαίω», είπε η ηθοποιός αναφερόμενη σε μια σκηνή που ο χαρακτήρας που υποδυόταν έπρεπε να βρίσκεται στο κρεβάτι μαζί με τον Δράκουλα (Gary Oldman).

«Ο Francis προσπαθούσε να τους κάνει όλους να μου φωνάζουν πράγματα που θα με έκαναν να κλάψω. Ο Keanu δεν θα το έκανε αυτό. Ούτε ο Anthony (Hopkins). Αυτό απλά δεν δούλεψε. Έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα», είπε.

Και όπως εξήγησε, η στάση του Reeves και ο σεβασμός που έδειξε στο πρόσωπό της, παρότι επρόκειτο για τις ανάγκες του γυρίσματος, έγιναν αφορμή για την αρχή της φιλίας τους, η οποία είναι πολύ στενή.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν δύο χρόνια, η Χολιγουντιανή σταρ είχε αποκαλύψει στο EW πως πιστεύει ότι μάλλον έχει παντρευτεί στην πραγματικότητα τον Reeves, αφού για τις ανάγκες της ταινίας «Dracula», ο σκηνοθέτης Francis Ford Coppola είχε καλέσει έναν αληθινό ορθόδοξο Ρουμάνο ιερέα.


Πηγή