Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Keira Knightley: Συγκλονιστικό το πόσο ακριβή είναι η φροντίδα ενός παιδιού στη Βρετανία

Για τη μητρότητα, τα δικαιώματα των μητέρων αλλά και το πόσο ακριβή είναι η φροντίδα ενός παιδιού στη Βρετανία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Keira Knightley.

Η ηθοποιός, η οποία παντρεύτηκε τον μουσικό James Righton το 2013 και έγινε μητέρα για πρώτη φορά το 2015, αποκαλύπτει πως ο σύζυγός της την έχει στηρίξει απίστευτα, κάτι όμως που δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες. «Πρέπει να είναι μαζί η οικογένεια σε αυτό το θέμα. Δεν γίνεται ο άντρας να κάθεται στο σπίτι δύο εβδομάδες και να επιστρέφει στη δουλειά, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα να μην ξέρει τι να κάνει. Θεωρώ απαρχαιωμένο το ότι δεν υπάρχουν καλύτερες επιλογές», είπε.

Και συνέχισε: «Είναι συγκλονιστικό το πόσο ακριβή είναι η φροντίδα ενός παιδιού σε αυτή τη χώρα. Όντως πρέπει να κοστίζει αρκετά, καθώς είναι ένα υπέροχο πράγμα εάν κάποιος το κάνει καλά και πολύ δύσκολο, οπότε πρέπει να πληρώνεται καλά. Το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχει επιλογή για τη μητέρα να αφιερωθεί εξ’ ολοκλήρου στο μεγάλωμα, εκτός αν βγάζει πολύ καλά χρήματα. Θεωρώ πως είμαι απίστευτα τυχερή που έχω τη δυνατότητα να παρέχω σωστή φροντίδα στο παιδί μου, διαφορετικά θα έπρεπε να είχα αφιερώσει τέσσερα χρόνια από την καριέρα μου, χωρίς μετά να μπορώ να επιστρέψω στο σημείο που βρισκόμουν».

fjsfhs3


Πηγή