Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Κι όμως, αυτή δεν είναι η Καρντάσιαν

Κι όμως, αυτή δεν είναι η Καρντάσιαν

Δείτε τις φωτογραφίες της νεαρής blogger

Με μια πρώτη ματιά, ίσως και με μια δεύτερη πιστεύεις ότι στις φωτογραφίες βλέπεις την Κιμ Καρντάσιαν. Αν προσέξεις όμως καλύτερα βλέπεις ότι είναι απλά μια «απομίμησή» της.

Αυτή η blogger από τον Καναδά μοιάζει τόσο πολύ στην Κιμ Καρντάσιαν, ώστε σε κάποιες φωτογραφίες πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να τις ξεχωρίσουν.

Όλη η εμφάνιση της Kamilla Osman, από τα μαλλιά μέχρι το μακιγιάζ και τα ρούχα είναι ίδια με την γνωστή τηλεπερσόνα. Έχει ακόμη και παρόμοιες καμπύλες και ακολουθεί το ίδιο στυλ ντυσίματος για να ταιριάζει με την παγκοσμίως γνωστή Καρντάσιαν.

Η blogger Kamilla που ασχολείται με θέματα μόδας έχει πάνω από 74.000 «ακόλουθους» στο Instagram και οι θαυμαστές της σχολιάζουν την μεγάλη ομοιότητά της με την γνωστή celebrity.

Σε μια από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φοράει το κλασικό σχήμα φούστας που «αγκαλιάζει» τις καμπύλες, όπως κάνει η Καρντάσιαν με τα σχόλια να είναι διθυραμβικά για την νεαρή κοπέλα. Κάποιος μάλιστα είπε ότι «αυτή είναι η Kim σε καλύτερη φυσική κατάσταση». Μερικοί εικάζουν χαριτολογώντας ότι η δημοφιλής Kamilla, με έδρα το Τορόντο, μπορεί να είναι η δίδυμη αδερφή της Κιμ.

Αν και κανείς δεν αρνείται ότι έχει μια μεγάλη ομοιότητα με την Καρντάσιαν οι περισσότεροι λένε ότι προφανώς έχει «δουλέψει» πολύ πάνω σε αυτό για να μοιάσει στην γνωστή celebrity.

Αρκετά είναι και τα σχόλια που αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν να έχει κάνει ακόμη και πλαστικές για να μοιάσει στην Καρντάσιαν και να αποκτήσει φήμη και… followers στα κοινωνικά δίκτυα και επομένως αναγνώστες στο blog της. Όπως φαίνεται δεν την απασχολούν ιδιαίτερα τα σχόλια και εξακολουθεί να εμφανίζεται ως μια άλλη Κιμ Καρντάσιαν!

Δείτε φωτογραφίες από τον λογαριασμό της…

kim2kim3kim4kim5kim6kim7