Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Η λαμπερή Γιόχανσον στην πρώτη εμφάνιση μετά το μυστικό γάμο της

Η λαμπερή Γιόχανσον στην πρώτη εμφάνιση μετά το μυστικό γάμο της

Με νέο λουκ σε εκδήλωση στη Ν. Υόρκη επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε – Δείτε τις φωτογραφίες

Οι νεόνυμφοι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μετά μυστικό γάμο τους. Η Σκάρλετ Γιόχανσον έκλεψε την παράσταση στα «Gotham Independent Film Awards» και –ουσιαστικά- ανακοίνωσε επίσημα ότι παντρεύτηκε.

Έλαμπε και η ευτυχία της δεν κρυβόταν. Η 30χρονη ηθοποιός είχε στο πλευρό της το σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Ρομαίν Ντοριάκ. Μάλιστα, η Γιόχανσον έκανε την έκπληξη καθώς εμφανίστηκε με νέο λουκ στα μαλλιά. Κοντοκουρεμένη, αλλά πάντα σέξι δε σταματούσε να χαμογελά και να τραβά τα βλέμματα πάνω της.

Το ζευγάρι, που μετά την γέννηση της κορούλας του τον Σεπτέμβριο, αποφάσισε να παντρευτεί σε μια μυστική αλλά ρομαντική τελετή, έκανε την πρώτη δημόσια έξοδο του μετά το γάμο του και την… επιβεβαίωση.

Η 30χρονη ηθοποιός θέλησε να δώσει το παρών στην εκδήλωση που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη και να γνωρίσουν όλοι τον γάλλο δημοσιογράφο αγαπημένο της. Έτσι, τόσο όταν βρέθηκε παρέα με τη Τζούλιαν Μουρ, όσο και όταν συνάντησε πολλούς άλλους γνωστούς και διάσημους φίλους σύστησε τον Ντοριάκ αποκαλώντας τον κάθε φορά «σύζυγο της».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr