Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Λαρίσα Ρικέλμε: Φέρτε με στην Ελλάδα

Λαρίσα Ρικέλμε: Φέρτε με στην Ελλάδα

«Θέλω να έρθω αλλά κανείς δεν με έχει καλέσει»

Η Λαρίσα Ρικέλμε εκθειάζει την Ελλάδα, εκφράζει την επιθυμία της να επισκεφθεί την χώρα μας και αποκαλύπτει το ελληνικό τατουάζ της…

Οι απουσίες των Φαλκάο, Ριμπερί και Ρόις ήταν κάτι παραπάνω από αισθητές στο Μουντιάλ της Βραζιλίας όμως σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με εκείνη της εκρηκτικής Λαρίσα Ρικέλμε! Το εκρηκτικό μοντέλο από την Παραγουάη συστήθηκε στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό πριν από περίπου πέντε χρόνια στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Με σήμα κατατεθέν το σφηνωμένο κινητό τηλέφωνο στο αβυσσαλέο μπούστο της, η σέξι λατίνα καθήλωσε με την ομορφιά της εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους που δεν έχαναν ματς της Παραγουάης προσδοκώντας σε ένα αποκαλυπτικά πλάνα του τηλεσκηνοθέτη.

Η Ρικέλμε με το μοναδικό ταλέντο της να «γράφει» στον φακό, τις τέλειες αναλογίες, το πληθωρικό στήθος, το λατινικό ταμπεραμέντο αλλά και το πάθος της για ποδόσφαιρο αιχμαλώτισε τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού.

Η δημοτικότητα της εκτοξεύθηκε αποδεικνύοντας πως μπορεί να παιχθεί θεαματικό ποδόσφαιρο και από τις εξέδρες. Με το σπαθί της αναγορεύθηκε σε «μούσα του Μουντιάλ» διαγράφοντας μία πετυχημένη πορεία στην showbiz με εκατοντάδες φωτογραφήσεις αλλά και συμμετοχή στα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά show του πλανήτη.

Το gazzetta.gr εντόπισε την Παραγουανή καλλονή, η οποία με την σειρά της εκθείασε την Ελλάδα, αποκαλύπτοντας πως έχει «χτυπήσει» τατουάζ στα ελληνικά αλλά και τον στόχο της να επισκεφθεί την χώρα μας.

«Μου δίνετε την ευκαιρία να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους Έλληνες για την υποστήριξη τους! Θέλω να τους στείλω ένα τεράστιο φιλί. Πρέπει να σου πω, πως έχω κάνει τατουάζ με μία φράση στα ελληνικά. Η Ελλάδα είναι μία από τις ομορφότερες χώρες στον κόσμο και θέλω να την επισκεφθώ, όμως μέχρι στιγμής κανείς δεν με έχει καλέσει».

Η Λαρίσα Ρικέλμε έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το τατουάζ.

«Στα ελληνικά γράφει “κατέκτησε τον κόσμο”. Όπως προανέφερα η Ελλάδα είναι μία χώρα που πάντα με ενδιέφερε και θαύμαζα τον πολιτισμό της. Αποτελεί πρόκληση για μένα να έρθω στην χώρα σας».

Το μοντέλο από την Παραγουάη θεωρεί πως ακόμη δεν έχει φτάσει στο απόγειο της καριέρας της.

«Δεν νομίζω πως ένας επαγγελματίας μπορεί να δηλώσει ικανοποιημένος με την δουλειά. Πάντα ονειρεύεσαι κάτι καλύτερο και θέλεις να φτάσεις πιο ψηλά. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να γίνομαι ακόμη καλύτερη και να βελτιώνομαι συνεχώς. Θέλω να φτάσω ψηλότερα και να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου. Να κάνω πράξη το όνειρο της ζωής μου αλλά και της καριέρας μου».

Η Λαρίσα Ρικέλμε με μία περίτεχνη ντρίμπλα απέφυγε να τοποθετηθεί στο ερώτημα για τον καλύτερο αλλά και πιο σέξι ποδοσφαιριστή του κόσμου.

«Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να ξεχωρίσω κάποιον ποδοσφαιριστή. Ο καθένας έχει το δικό του στιλ, τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και εμφανισιακά».

Όπως δηλώνει η χυμώδης Παραγουανή στο gazzetta.gr, ο πρώην άσος της Ρίβερ Πλέιτ και νυν της Σέρο Πορτένιο, Ζόναθαν Φάμπρο είναι εκείνος που έχει κλέψει την καρδιά της.

«Πολλά είναι τα ακραία πράγματα που θα έκανε κάποιος για μία γυναίκα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να ταξιδεύω χιλιάδες μίλια για να συναντήσω και να φιλήσω τον σύντροφο μου, Ζόναθαν Φάμπρο».

Η Λαρίσα Ρικέλμε παραδέχεται πως ποτέ δεν περίμενε πως θα γίνει τόσο διάσημη παγκοσμίως!

«Ποτέ δεν το φαντάστηκα! Ήταν ένα όνειρο για μένα το οποίο συνεχίζω να ζω. Εκπλήρωσα τον όνειρο μου καθώς έγινα παγκόσμιο κορίτσι».

Πηγή: gazzetta.gr