Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Love Delivered: Όταν η αγάπη, η φροντίδα & η προσφορά βρίσκουν τους καλύτερους παραλήπτες!

Αυτά τα Χριστούγεννα πόση αγάπη μπορούμε να μοιραστούμε; Πόση φροντίδα μπορούμε να χαρίσουμε στους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη; Το efood κάνει κάθε ευχή… πραγματικότητα και γεμίζει το γιορτινό τραπέζι οικογενειών σε όλη την Ελλάδα!

Kάθε γεύμα και μια νέα ελπίδα

Δεν είναι πάντα και όλα δεδομένα για πολύ κόσμο γύρω μας. Ό,τι για εμάς είναι απλώς αυτονόητο, σε κάποιους άλλους μπορεί να βρίσκεται σε διαρκή έλλειψη. Κι έτσι η καθημερινότητα να γίνεται ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης. Το efood δεν μένει στα λόγια και ανταποδίδει στο κοινωνικό σύνολο με βαθιά ενυσναίσθηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσω του διευρυμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Love Delivered», συμβάλει και φέτος στους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», υλοποιώντας άμεσα δωρεά ύψους 40.000€, για την κάλυψη βασικών αναγκών των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη. Παράλληλα, από 15 Δεκεμβρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου το efood καλεί τους χρήστες της πλατφόρμας να συνεισφέρουν μέσω των παραγγελιών τους στην πρωτοβουλία. Με ένα μόνο κλικ, απλά και εύκολα, έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν 1€ στο τέλος της παραγγελίας τους, που θα αποδοθεί στην Ένωση και θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο στη στήριξη ιδρυμάτων και οικογενειών στη βάση του προγράμματος «Σίτισης Άπορων Οικογενειών».

Love Delivered – Μια προσπάθεια με ιστορία

To efood πιστεύει στη δύναμη των χρηστών της πλατφόρμας, οι οποίοι αποδεικνύουν έμπρακτα συνεχώς την κοινωνική τους ευαισθητοποίηση. Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί. Μόλις το 2021 συνολικά συγκεντρώθηκαν 400.000€ και μοιράστηκαν περισσότερα από 212.800 γεύματα μέσα σε μόλις 12 μήνες. Η ισχύς εν τη ενώσει προς όφελος όλων, με σταθερότητα και δυναμική για το μέλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γιορτινό κλίμα έρχεται να «αγκαλιάσει» τις ψυχές μας και το efood μας καλεί να συμμετέχουμε όλοι στην ανακούφιση των πληγών των ανθρώπων γύρω μας. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όταν η προσπάθεια γίνεται συλλογικά, στοχευμένα και με διαφάνεια.

Πάντα το efood θα στέλνει το μήνυμα του Love Delivered!


Πηγή