Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Love Island: Ο πρώτος χωρισμός και οι «καυτές» ηλιοθεραπείες [βίντεο]

Ζήλιες, φιλιά, «καυτές» ηλιοθεραπείες και έναν χωρισμό, μεταξύ του Θοδωρή και της Μαρίας, είχε το επεισόδιο του Love Island το βράδυ της Τρίτης, στον ΣΚΑΙ.

Το πρώτο ζευγάρι που δημιουργήθηκε στη βίλα της Τενερίφης, η 22χρονη Θεσσαλονικιά και ο 21χρονος Αθηναίος χώρισαν. Η Μαρία μετά από 5 μέρες διαπίστωσε πως δεν της έβγαινε το ειδύλλιο με τον Θοδωρή ξεκαθαρίζοντας του ότι δεν τον βλέπει ερωτικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κόρκας και η Κλαούντια φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά και να υπάρχει χημεία μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας «καυτά» φιλιά μπροστά σε όλους, ενώ το βράδυ κοιμήθηκαν αγκαλιά στο ίδιο κρεβάτι.

Ο Κόρκας, κουβεντιάζοντας με συμπαίκτες του, έμαθε ότι έχει μπει και στο στόχαστρο της νέας παίκτριας, της Ιωάννας Τζανή δείχνοντας να το χαίρεται. «Νομίζω ότι έχω παραπάνω πέραση από τους υπόλοιπους» είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιωάννα αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό της βίλας με την ηλιοθεραπεία της κάνοντας την Αναστασία να ζηλέψει, αφού ο Γιώργος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. «Γενικότερα το έχω αυτό γιατί μιλάμε σοβαρά, έχουμε ανοίξει συζήτηση και μου κοιτάς απέναντι το κ…ι της Ιωάννας; Εντάξει, ωραίο είναι, το είπαμε. Ωραίο κορμί. Αλλά σου μιλώ αγόρι μου, τι κοιτάς απέναντι;», είπε.

Η Ιωάννα άλλαξε στάση στην ηλιοθεραπεία και τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ζήλιες έχουν αρχίσει και φουντώνουν στη βίλα και αυτό φάνηκε και σε μία κοινή κουβέντα των αγοριών, όπου όλοι τους διαπίστωσαν πως η ατμόσφαιρα ανάμεσα στα κορίτσια της είναι αρκετά τεταμένη και μάλιστα ακούστηκε από κάποιους πως είναι σχεδόν έτοιμες να βγάλουν η μία τα μάτια της άλλης.

Δείτε σκηνές από το επεισόδιο της Τρίτης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή