Mέγκαν Μαρκλ: Είμαστε μαζί και ερωτευμένοι με τον πρίγκιπα Χάρι

«Είμαστε μαζί και είμαστε ερωτευμένοι» λέει η Μέγκαν Μαρκλ στην εξομολόγηση της στο Vanity Fair όπου και επιβεβαιώνει για πρώτη φορά επίσημα τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits ποζάρει στο εξώφυλλο του Vanity Fair για το τεύχος Οκτωβρίου μέσα από το φακό του Peter Lindbergh. Η 36χρονη με έδρα το Τορόντο μιλάει για τη σχέση τους, τον έρωτα τους, τις δυσκολίες που τους κάνουν πιο δυνατούς, την ιδιωτικότητα για την οποία παλεύουν μαζί και την υπομονή που πρέπει να έχουν τα media για να αποκαλυφθούν τα πράγματα όταν οι ίδιοι θελήσουν.

«Μπορώ να σας πω ότι είναι πολύ απλό», δηλώνει η 36χρονη στο τεύχος του Vanity Fair και προσθέτει: «Είμαστε δύο άνθρωποι που είναι πραγματικά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Βγαίναμε περίπου έξι μήνες πριν γίνει είδηση κι εγώ εργαζόμουν σε όλη τη διάρκεια και το μόνο πράγμα που άλλαξε ήταν η αντίληψη του κόσμου. Δεν άλλαξε τίποτα σ΄ εμένα. Είμαι ακόμα ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και ποτέ δεν καθόρισα τον εαυτό μου μέσα από τη σχέση μου».

Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της σχέσης, η Μαρκλ σχολίασε: «Έχει τις δυσκολίες της, αλλά έρχονται σε κύματα – κάποιες μέρες τις αισθάνομαι πιο δύσκολες από άλλες». Ακόμα, τόνισε πως έχει την απόλυτη στήριξη τόσο από τους κοντινούς της ανθρώπους όσο και από το «αγόρι της», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

localStorage.clear();


Πηγή