Τετάρτη , 17 Αύγουστος 2022

Mad VMA: Ο DJ Valentino απάντησε για το πώς βρέθηκε να… κάνει ότι παίζει μουσική σε «αόρατη» κονσόλα

Τα Mad VMA δεν έχουν προβληθεί ακόμη, έχουν ήδη όμως συζητηθεί πολύ αρνητικά. Ο λόγος φυσικά το ξύλο των δύο τράπερ αλλά και το απίστευτο σκηνικό με τον DJ Valentino που έπαιζε σε φανταστική κονσόλα μουσική.

Σε μικρά βιντεάκια που κυκλοφόρησαν στα social media χθες και εν μέσω των όσων απίστευτων αποκαλύπτονταν για τον καβγά Light και Snik, διακρινόταν ο γνωστός DJ Valentino επί σκηνής, στο ντουέτο του με την Καίτη Γαρμπή, να παίζει σε μια… φανταστική κονσόλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντί να του τοποθετήσουν κανονική κονσόλα είχαν τοποθετήσει ένα άδειο τραπέζι και ο Valentinο για την παρουσίαση του ντουέτου, που εκείνη τη στιγμή ακουγόταν playback, δεν έπαιζε μουσική αλλά έκανε ότι παίζει μουσική. Το θέαμα για όσους το είδαν live και μάλιστα από τη γωνία που σου επέτρεπε να δεις ότι δεν υπήρχε καμία κονσόλα και ότι ο Valentino έκανε ότι παίζει μουσική, ήταν τουλάχιστον αστείο.

Τα σχόλια στο Twitter και για αυτό το ευτράπελο στα Mad VMA ήταν πάρα πάρα πολλλά και χθες ο Valentino αναγκάστηκε να απαντήσει.

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ», έγραψε ο Valentino.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου», συνέχισε ο Valentino και τέλος πρόσθεσε: «Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».


Πηγή