Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Mad VMA: Η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου ξεφεύγει έντρομη από το ξύλο Light-Snik -Αποθέωση στα social [βίντεο]

Κοντά στο σημείο της συμπλοκής βρισκόταν η Έλενα Παπαρίζου με την τρομοκρατημένη τραγουδίστρια να φυγαδεύεται.

Σκηνές χάους και εκτυλίχθηκαν στα Mad VMA 2022 που αμαυρώθηκαν από τις συμπλοκές μεταξύ δύο τράπερ, του Snik και του Light οι οποίοι εκ των υστέρων ζήτησαν συγγνώμη, έχοντας όμως ήδη πλήξει τη μουσική βραδιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα έγιναν όταν η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν στη σκηνή και ξαφνικά ξέσπασε το επεισόδιο μεταξύ των τράπερ οι οποίοι άρχισαν να παίζουν ξύλο!

Η Έλενα Παπαρίζου φώναζε από τη σκηνή «όχι βία» και στη συνέχεια αποχώρησε τρομοκρατημένη και αναστατωμένη. Από τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου φαίνεται πως η τραγουδίστρια ήταν τρομοκρατημένη και κατέβαλε πραγματική προσπάθεια για να αποχωρήσει. Xρειάστηκε να πατήσει ακόμη και πάνω στα καθίσματα στην προσπάθειά της να φύγει ενώ οι τράπερς συνέχιζαν να ανταλλάσσουν μπουνιές και πίσω της έπεφταν καρέκλες.

Τελικά η Ελενα Παπαρίζου έφυγε από τα Mad VMA 2022 και δεν επέστρεψε για το act της με τον Γιώργο Αλκαίο και τον Νίκο Παναγιωτίδη, ούτε φυσικά για να παραλάβει το βραβείο της on stage από την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αντίθετα πάνω στη σκηνή ανέβηκαν μόνο η Joanne και η Marseax.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Happy Day, ο δικηγόρος της δισκογραφικής εταιρείας της Ελενας Παπαρίζου θα προχωρήσει σε μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Από την πρώτη στιγμή στα social media ξεκίνησε ένα κύμα στήριξης στην τραγουδίστρια, μετά το αδιανόητο αυτό περιστατικό.

«Έζησα από κοντά την ξεφτίλα των #MadVMA22. Βία μπροστά σε χιλιάδες παιδιά και εφήβους. Χειρότερο από την ίδια τη βία είναι η ανοχή σε αυτήν. Οι συγκεκριμένοι “καλλιτέχνες” τραγούδησαν κανονικά στη σκηνή, αντί να τους πετάξουν έξω. Δόξα στην Παπαρίζου που ήταν η μόνη που αποχώρησε», αναφέρει ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας άλλος σχολιαστής σημειώνει: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου να τρέχει πανικόβλητη ενώ παίζουν ξύλο δίπλα της κάτι καβαλημένοι πουθενατζήδες είναι ο ορισμός της ξεφτίλας, της κατάντιας και του πάτου που έχει πιάσει η Ελληνική μουσική. Πάνικ, όνομα και πράγμα #MadVMA22».

Mad VMA 2022: Τα μηνύματα στήριξης στην Ελενα Παπαρίζου

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή