Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

MadWalk 2023: Στην Ελλάδα ο σταρ του Netflix Μικέλε Μορόνε -Η άφιξη με τη σύντροφό του

Στην Ελλάδα έφτασε την Κυριακή 19/11 ο σταρ του Netflix Μικέλε Μορόνε, ο οποίος θα κάνει μία guest εμφάνιση στη σκηνή των MadWalk 2023.

Όπως είχε γίνει γνωστό ήδη από τα τέλη του Οκτώβρη, ο Ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στην ταινία «365 ημέρες» του Netflix, θα πραγματοποιήσει μία εμφάνιση -έκπληξη στη μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής, στο πλευρό της Βίκυς Καγιά, η οποία θα είναι και η οικοδέσποινα της βραδιάς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι,
μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την
εμφάνισή του το βράδυ της Δευτέρας, 20/11, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου
(Tae Kwon Do), όπου θα λάβουν χώρα τα φετινά MadWalk 2023.

MadWalk 2023: Η
άφιξη του Μικέλε Μορόνε στην Ελλάδα με τη σύντροφό του

Σε πλάνα που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Happy Day», ο Μικέλε Μορόνε καταγράφεται την Κυριακή, 19/11, σε αεροδρόμιο της Ιταλίας, να περιμένει την πτήση του για την Ελλάδα, αλλά και να φτάνει στη χώρα συνοδευόμενος από την 21χρονη σύντροφό του και δύο ακόμη άτομα.

Όπως εξήγησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία συνάντησε τυχαία τον Ιταλό σταρ όταν και η ίδια ταξίδευε από Μιλάνο προς Ελλάδα, ο Μικέλε Μορόνε είχε «αέρα» σταρ, ταξίδεψε στη business class, ενώ αρνήθηκε να βγει μία φωτογραφία μαζί της όταν τον προσέγγισε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Ιταλό ηθοποιό και τραγουδιστή συνάντησε εχθές και η Έλενα Γαλύφα, η οποία «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος σταρ, προ ολίγων ημερών, είχε στείλει μήνυμα στους Έλληνες fans του, ενημερώνοντάς τους για την εμφάνισή του στα MadWalk 2023.


Πηγή