Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Make up artist δίνει απλές συμβουλές για contouring [βίντεο] | ΖΩΗ

Η μόδα στο μακιγιάζ όπως και στα ρούχα, αλλάζει με τα χρόνια, με το contouring να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές την τελευταία δεκαετία.

Σήμερα, οι expert στο μακιγιάζ μπορούν να αλλάξουν το σχήμα του προσώπου τους με ειδικά προϊόντα και τεχνικές, αλλά αποδεικνύεται ότι οι υπόλοιποι από εμάς μπορεί να το κάνουμε λάθος αν προσπαθήσουμε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία μακιγιέζ και χρήστης του TikTok, η Μέγκαν Λαβαλί, μοιράζεται τακτικά βίντεο που περιγράφουν εξαιρετικές συμβουλές και κόλπα για το πώς να εφαρμόζετε σωστά τα καλλυντικά του πρόσωπού σας.

Σε πρόσφατο κλιπ της, η Μέγκαν εξήγησε ότι, ενώ έκανε το δικό της μακιγιάζ, κατάλαβε ότι κάποιοι από τους ακόλουθούς της μπορεί να έκαναν λάθος το περίγραμμα του σαγονιού τους.

«Αν κάνετε contouring βάζοντας το προϊόν πάνω στη γραμμή του σαγονιού σας, θα μικρύνετε το πρόσωπο σας», εξήγησε δείχνοντας τι εννοεί στο βίντεο. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Αν θέλετε πιο έντονο σαγόνι, θα κάνετε το contouring από κάτω απ’ τη γραμμή του σαγονιού».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μέγκαν είπε επίσης, ότι μπορείτε ακόμη και να βάλετε μια μικρή κουκκίδα κάτω από τον λοβό του αυτιού σας για να δημιουργήσετε μια έντονη γωνία.

Όλα εξαρτώνται από το σχήμα του προσώπου σας και από το τι πραγματικά ελπίζετε να επιτύχετε με το μακιγιάζ σας.

Σε άλλο σημείο της σελίδας της, η Μέγκαν εξηγεί πώς να κάνετε το περίγραμμα του προσώπου σας ανάλογα με το σχήμα του, είτε έχετε στρογγυλό, τετράγωνο, οβάλ ή πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς.


Πηγή