Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Makeup artist μοιράζεται απλά κόλπα που κάνουν το μακιγιάζ να φαίνεται επαγγελματικό [βίντεο] | ΖΩΗ

Μία makeup artist αποκάλυψε μερικά απλά, αλλά αποτελεσματικά κόλπα που κάνουν το μακιγιάζ να μοιάζει σαν να έγινε από επαγγελματία.

Η Κάρλι Τζο, από το Οχάιο των ΗΠΑ, θέλησε να μοιραστεί τα αγαπημένα της hacks για να βοηθήσει τις γυναίκες να βελτιώσουν το μακιγιάζ που κάνουν μόνες τους. Ανεβάζοντας ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok @carlyjomakeup, η Κάρλι λέει ότι ως επαγγελματίας makeup artist χρησιμοποιεί αυτά τα κόλπα τόσο για την ίδια όσο και για τις πελάτισσές της και ότι αυτές είναι χρήσιμες συμβουλές που χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν τις γνωρίζουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τις συμβουλές μακιγιάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

«Αυτό είναι για τους ανθρώπους με το λιπαρό δέρμα μου, πάρτε ένα φύλλο στυπώματος λαδιού και αφαιρέστε το περιττό λάδι. Στη συνέχεια περάστε σε αυτές τις περιοχές ένα πολύ ελαφρύ πέπλο ημιδιαφανούς πούδρας», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Η αφαίρεση της περίσσιου λαδιού που δεν χρειαζόμαστε και, στη συνέχεια, η πούδρα σε αυτές τις περιοχές, θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός φραγμού ώστε το λάδι που εκκρίνετε να μην περάσουν προς τα έξω. Η Κάρλι προσθέτει επίσης ότι αυτό το κόλπο πρέπει να γίνει πριν το μακιγιάζ και μετά το primer.

Στην επόμενη αποκάλυψή της, η νεαρή μακιγιέζ δείχνει πώς δημιουργεί κομψά φρύδια. «Πριν κάνετε τα φρύδια σας, πάρτε ένα βαμβάκι και μικκυλιακό νερό και σκουπίστε οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης. Μπορείτε να δείτε τη διαφορά. Αυτό θα βοηθήσει το προϊόν να γλιστράει πολύ πιο γρήγορα, επειδή δεν υπάρχει κανένα προϊόν που εμποδίζει την περιοχή που προσπαθείτε να απλώσετε κάτι. Και θα διαρκέσει παραπάνω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κάρλι καταρρίπτει επίσης τον μύθο ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε κονσίλερ για την προετοιμασία των ματιών, πριν βάλετε σκιές. «Μην χρησιμοποιείτε κονσίλερ, ειδικά αν έχετε λιπαρά βλέφαρα. Όλα τα κονσίλερ έχουν κάποιο είδος ενυδάτωσης, οπότε αν χρησιμοποιείτε αυτή τη σκιά ματιών, συνήθως, είναι πιο πιθανό να κάνει γραμμές», είπε.

«Όταν εφαρμόζετε το μεταβατικό σας χρώμα, εφαρμόστε το πάνω από την πτυχή του βλεφάρου, σπρώξτε το στην κόγχη και στο μπροστινό μέρος του φρυδιού. Αυτό θα δημιουργήσει μια απαλή και φυσική διάσταση στα μάτια», πρόσθεσε.

Μεταξύ των πολλών συμβουλών, η Κάρλι δείχνει επίσης πώς να κάνετε λιγότερο αντιληπτό ότι φοράτε ψεύτικες βλεφαρίδες. Προτείνει να πάρετε λίγη μαύρη σκιά ματιών και να την απλώσετε κατά μήκος της ψεύτικης βλεφαρίδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν πρόκειται να έχετε καλύτερα αποτελέσματα με το κονσίλερ σας, αποκαλύπτει ότι είναι καλύτερο να το αφήσετε να καθίσει για λίγο πριν το απλώσετε και το αναμίξετε.

Η Κάρλι συμβουλεύει επίσης: «Όταν χρησιμοποιείτε το μπρόνζερ, προτιμήστε ένα μικρότερο πινέλο αντί για ένα μεγάλο χνουδωτό πινέλο. Η χρήση ενός μικρότερου πινέλου θα σας βοηθήσει να ελέγχετε πού χρησιμοποιείτε το μπρόνζερ».

Η ανάρτηση της Κάρλι έφτασε τις 650,7 χιλιάδες προβολές και πολλοί χρήστες του TikTok έσπευσαν να σχολιάσουν.

«Δεν περίμενα τόσες πολλές συμβουλές σε ένα βίντεο», σχολίασε ένα άτομο. «Το καθάρισμα του φρυδιού είναι μια εξαιρετική συμβουλή. Δεν καταλάβαινα γιατί το μολύβι δεν απλωνόταν καλά», πρόσθεσε ένας άλλος.


Πηγή