Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Μαντόνα αναπολεί τα χρόνια της αθωότητας

Η Μαντόνα αναπολεί τα χρόνια της αθωότητας

Η βασίλισσα της ποπ παλεύει για να ξανακερδίσει τον γιο της

Βασίλισσα είναι ότι θέλει κάνει. Η Μαντόνα, αναπολεί τις ημέρες τις αθωότητας προκειμένου να ξανακερδίσει το γιο της, Ρόκο. Έτσι η Μαντόνα μοιράστηκε στα social media μία φωτογραφία από το παρελθόν μαζί με τα τρία της παιδιά, την Λούρδη, τον Ρόκο και τον Ντέιβιντ.

«Ημέρες της αθωότητας. Στο Μαλάουι. Πώς να ξεχάσω αυτές τις στιγμές», έγραψε η 57χρονη τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο Instagram, μαζί με μία φατσούλα emoji που προσεύχεται.

Στη φωτογραφία φαίνεται η Μαντόνα χαμογελαστή που περιβάλλεται από τα παιδιά της στην αφρικανική χώρα, στην οποία ανέπτυξε μεγάλη φιλανθρωπική δράση και είναι η χώρα καταγωγής των παιδιών της Ντέιβιντ και Μέρσι. Ο Ρόκο τότε καθόταν στην αγκαλιά τής μητέρας του, και τώρα στα 15 του χρόνια αποτελεί «το μήλον της έριδος» ανάμεσα στην Μαντόνα και τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι.

Η έντονη διαμάχη του πρώην ζευγαριού ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, όταν ο Ρόκο άφησε την μητέρα του, ενώ βρίσκονταν μαζί της στην περιοδεία της με τίτλο «Rebel Heart», για να ζήσει με τον πατέρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς προτιμάει περισσότερο την οικογενειακή ζωή που του προσφέρει ο σκηνοθέτης του Σέρλοκ Χολμς.

madonna

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr