Ο κορονοϊός επηρεάζει και το MasterChef 4: Έρχονται αλλαγές στο παιχνίδι

MasterChef: Μετά τον Πρώιο, και άλλη παίκτρια επιβεβαιώνει πως άκουσε ζευγάρι να ερωτοτροπεί  στο πλυντήριο

Ο Διονύσης Πρώιος, σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε προκαλέσει εντύπωση, με την αποκάλυψη του ότι υπήρξε ένα ζευγάρι στο «MasterChef» το οποίο ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό και ερωτοτροπούσε στο χώρο του πλυντηρίου κάνοντας φασαρία.

Μετά τον Διονύση Πρώιο, ήρθε και άλλη παίκτρια να επιβεβαιώσει το γεγονός. Ο λόγος για τη Μαριάννα Πουλμέντη η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το μεσημέρι της Τρίτης.

«Μου λείπει το MasterChef, ανυπομονώ να ξεκινήσει το επόμενο. Το λέω και πονάει η ψυχή μου, όταν μπήκα στο σπίτι ήταν ένα τεράστιο σοκ. Θα ξαναπήγαινα μόνο αν ήμουν με τα ίδια άτομα. Με τον Σταυρή τσακωνόμασταν όλη την ώρα. Ήμασταν τόσο διαφορετικοί, αλλά κάναμε καλή παρέα όταν δεν τσακωνόμασταν. Έχω κρατήσει επαφή με τα περισσότερα παιδιά, αλλά κάνω παρέα μόνο με τη Φωτεινή. Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη είναι ωραίο ζευγάρι, αλλά δεν τους έχω παρακολουθήσει στην εκπομπή.

Για την Κατερίνα Λένη δεν μπορώ να πω αν το κατέχει, δεν είχα πολλές φορές από τα χέρια της. Είχε μαγειρέψει πολλές φορές, αλλά ήταν μακριά από τα δικά μου γούστα. Πιστεύω πως ένας άνθρωπος πρέπει να έχει περισσότερες εμπειρίες για να μαγειρέψει στην τηλεόραση. Δεν είχαμε έρθει ποτέ σε ρήξη με την Κατερίνα στο σπίτι, αλλά ήταν ένας χαρακτήρας που με έκανε να νευριάζω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριάννα Πουλμέντη.

Για το… φασαριόζικο ζευγάκι του MasterChef, η Μαριάννα Πουλμέντη είπε: «Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι το ακούσαμε και περάσαμε απ’ έξω… τυχαία. Μεταδόθηκε στο σπίτι, όλοι ξέραμε ότι το ξέρουμε και κάποιοι έκαναν και κάποιοι ότι δεν το ξέραμε. Συνέβη αυτό στο πλυντήριο, εντάξει, αναμενόμενο ήταν».


Πηγή