Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

MasterChef: Αυτή είναι η τελική τριάδα του φετινού διαγωνισμού -Ποιος αποχώρησε πριν τον τελικό

Γνωστή έγινε η τελική τριάδα του φετινού MasterChef, καθώς στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/5) έγινε γνωστό ποιος παίκτης πριν το μεγάλο φινάλε.

Έπειτα από μια απαιτητική δοκιμασία, την οποία ο Νίκος Τράκας παρακολουθούσε ήρεμος από τον εξώστη, η Μαρία Μπέη κατόρθωσε να κερδίσει το «εισιτήριο» για τους τρεις καλύτερους του MasterChef της φετινής χρονιάς και έτσι έγινε η δεύτερη σίγουρη που θα λάβει μέρος στον τελικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον τάκο για μια τελευταία «μονομαχία» βρέθηκαν ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Άγγελος Τσιγκάκος. Οι δυο παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε ένα υψηλών απαιτήσεων πιάτο του βραβευμένου σεφ Αστέριου Κουστούδη.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή και για τους δύο διαγωνιζόμενους στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, μόνο ένας θα έπαιρνε το εισιτήριο για την τελική τριάδα, ενώ ο άλλος θα έπρεπε να δει την πόρτα της εξόδου.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Αστέρης Κουστούδης βρέθηκαν απέναντι από τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και τον Άγγελο Τσιγκάκο, έχοντας λάβει την απόφασή τους για το ποιο πιάτο δίνει το… πάσο για τον μεγάλο τελικό του MascterChef.

Συγκεντρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία στο συγκεκριμένο πιάτο, από τον διαγωνισμό αποχώρησε ο Άγγελος Τσιγκάκος. Η απογοήτευσή του ήταν έκδηλη, ωστόσο σημείωσε: «Νιώθω πολύ γεμάτος, ευχαριστήθηκα πολύ και το πιάτο σήμερα παρά τις αστοχίες. Κρατάω μόνο τα θετικά από το παιχνίδι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή