Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

MasterChef: Μεγάλη ένταση μετά τις βαθμολογίες στον ομαδική διαδικασία -«Δεν γουστάρουν τη φάτσα μου» [βίντεο]

Αρκετή ένταση περιλάμβανε το επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου.

Στον απόηχο της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef, οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά. Νικήτρια αναδείχθηκε η μπλε ομάδα με με αρχηγό την Μαρία Μπέη, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από τους «κόκκινους».

«Το να είσαι αρχηγός, να πας μέσα μαζί με τον υπαρχηγό, να διαλέξεις εσύ τα πιάτα και τα υλικά και να μην βάζεις τουλάχιστον τον εαυτό σου προς αποχώρηση, γιατί εσύ έχεις την μεγαλύτερη ευθύνη, για μένα δεν είναι σωστό. Και το λέω γιατί εγώ θα έκανα το τελείως αντίθετο» εξήγησε, αρχικά, η Μαρία Μπέη στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας, Νίκο Κοντό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπράβο, ήρωας είσαι! Αν ήσουν στη θέση μου ας μην το έκανες. Εγώ δεν θεωρώ ότι κιότεψα, ίσα ίσα. Μπορεί ο καθένας να κάνει ότι, μα ότι, θέλει. Αυτή είναι η άποψη σου και, βλέπεις, την ακούω και δεν λέω κάτι», απάντησε εκείνος εμφανώς ενοχλημένος.

«Θα εξακολουθεί το όνομα μου να συζητιέται μέσα στο σπίτι οπότε τους αφήνω να μιλήσουν για να πάρουν και αυτοί λίγο τηλεοπτικό χρόνο. Μάλλον δεν γουστάρουν την φάτσα μου; Δεν ξέρω τι δεν γουστάρουν πάνω σε μένα. Μάλλον τα πηγαίνω καλά και ζηλεύουν;» αναρωτήθηκε ο «Μότο Μότο», μιλώντας στην κάμερα του MasterChef.


Πηγή