Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
MasterChef: Ο Χαράλαμπος μιλά για το bullying που τον έστειλε στο νοσοκομείο

MasterChef: Ο Χαράλαμπος μιλά για το bullying που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» ήταν ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, τον οποίο γνωρίσαμε τηλεοπτικά πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef. Και έκανε θραύση με την περίφημη ατάκα «εν κουλί». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν σπούδαζε μαγειρική, καθώς ήταν θύμα εκφοβισμού από συμφοιτητές του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως δύο φορές τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

«Στη σχολή ήμουν μικροκαμωμένος και δεχόμουν εκφοβισμό και σωματική βία από συμφοιτητές μου. Εξαιτίας της βίας και του εκφοβισμού νοσηλεύτηκα δύο φορές κι έκανα ένα σοβαρό χειρουργείο. Πριν δύο χρόνια έμαθα ότι ένας συμφοιτητής μου που μου έκανε bullying αυτοκτόνησε», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Χαράλαμπος.

Και πρόσθεσε: «Αυτός που σου κάνει bullying στο παρελθόν έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μου έκαναν bullying γιατί με βοήθησαν να γίνω πιο δυνατός. Νομίζω ότι το MasterChef δεν ήταν για τον χαρακτήρα μου».


Πηγή