Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

MasterChef: Χαμός στο Twitter με τα «μαργαριτάρια» αγεωγράφητων παικτών [βίντεο]

Με τεστ δημιουργικότητας ξεκίνησε το MasterChef με τις δοκιμασίες της Δευτέρας να εναλλάσσονται.

Με θέμα τα πιάτα με έθνικo χαρακτήρα, κάθε διαγωνιζόμενος έπρεπε να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές κουζίνες.

Φέτος, σε κάθε Mystery Box ή Τεστ Δημιουργικότητας, ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει ορισμένα πλεονεκτήματα. Οι κριτές ζήτησαν από τον αρχηγό των «Μπλε», Γιώργο Πορφύρη, να αποφασίσει αν θα διαγωνιστεί και να δώσει σε έναν παίκτη της επιλογής του, το πρώτο ζευγάρι υλικών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παίκτης του MasterChef προτίμησε να μην μαγειρέψει και να παρακολουθήσει τη δοκιμασία από τον εξώστη και εξαιρέθηκε από τη διεκδίκηση των 1.000 ευρώ που θα λάβει ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

Χαμός για τον πληθυσμό Κίνας και Κύπρου

Οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησαν από τους επίδοξους σεφ, να δείξουν στον χάρτη τη χώρα που τους ανατέθηκε.

Κάποιοι παίκτες παρουσιάστηκαν εντελώς αγεωγράφητοι, όπως η Μαρία, που συνέκρινε την Κύπρο με τον πληθυσμό της Κίνας: «Ο πληθυσμός της Κίνας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από της Κύπρου, δεν θα είναι 10 εκατομμύρια;», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ορισμένες επικές αντιδράσεις στο Twitter

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή