Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

MasterChef 2022, άβολη στιγμή -Ποιου παίκτη το φαγητό έφτυσε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Το Silver Award ξεκίνησε στο χτεσινό επεισόδιο του MasterChef 2022 με μια πραγματικά άβολη στιγμή, τον σεφ Σωτήρη Κοντιζά να φτύνει το φαγητό παίκτη.

Οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο Mystery Box και ο νικητής θα έχει πλεονέκτημα στο σημερινό τεστ δημιουργικότητας. Οι παίκτες, λοιπόν, μέσα σε 90 λεπτά κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα γλυκό και ένα αλμυρό πιάτο και στο τέλος οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης τα δοκίμασαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα καλύτερα πιάτα είχε τελικά ο Γιάννος Σδούγκας και ο Νικήτας Μπατσικούρας. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Νικήτας, ο οποίος θα έχει πλεονεκτήματα στο σημερινό Τεστ Δημιουργικότητας.

MasterChef 2022: Ποιου παίκτη το φαγητό έφτυσε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Oμως η βραδιά επιφύλασσε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για έναν παίκτη. Ο λόγος για το πιάτο του Βασίλη Μπόλλου που δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους κριτές.

«Ξέρω ότι είναι κακά πιάτα και καταλαβαίνω ότι κάτι μπορεί να μην τρώγεται. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι αυτό που θα έπρεπε κι αν συνεχίσω έτσι θα πάω σπίτι μου. Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη γιατί δεν μου πήγε τίποτα καλά στο γλυκό. Δεν θέλω να κρυφτώ και δεν είμαι ευχαριστημένος. Αλήθεια ούτε πρόλαβα να δοκιμάσω», είπε ο παίκτης αρχικά.

Οι δικαιολογίες του όμως δεν έπεισαν τους κριτές. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μάλιστα, πήρε μια χαρτοπετσέτα και έφτυσε αυτό που δοκίμασε, καθώς δεν του άρεσε καθόλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δε μου έχει φτύσει κανένας το πιάτο. Σήμερα ένιωσα πολύ άσχημα. Ένιωσα άσχημα. Νιώθω πολύ άσχημα γι’ αυτό. Πραγματικά ντράπηκα. Πήγα να κάνω κάτι για να μην εξευτελιστώ και τελικά ξεφτιλίστηκα», είπε ο Βασίλης Μπόλλος στην κάμερα.


Πηγή