MasterChef 2022: Αυτός είναι ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας -Ποιοι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef 2022 οι 22 παίκτες κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε ένα ακόμη τεστ δημιουργικότητας.

Οι παίκτες στάθηκαν απέναντι από τους Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τους κριτές του Masterchef 2022 να ξεχωρίζουν τελικά τα πιάτα τεσσάρων παικτών από την μπλε ομάδα. Συγκεκριμένα τους άρεσαν τα πιάτα του Μάριου Λιόλιου και τον ακολούθησαν η Ελπίδα Μορφούλη κι ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα χειρότερα πιάτα, σύμφωνα με τους κριτές του MasterChef 2022 είχαν ο Στέφανος, η Τατιάνα, ο Γιώργος και η Αναστασία.

Έτσι λοιπόν, oι τέσσερίς τους είναι προτεινόμενοι για αποχώρηση και σήμερα θα πρέπει να «μονομαχήσουν» στην κουζίνα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο MasterChef 2022.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε έναν νέο κανόνα στο MasterChef 2022

Μια ανατρεπτική πρόταση είχε να ανακοινώσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους τρει παίκτες που είχαν τα καλύτερα πιάτα, ξεκινώντας από τον Μάριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο ίδιος θα μπορούσε να μονομαχήσει μαγειρικά με την Φανή Ζιώγα, η οποία κατέχει την κάρτα ασυλίας από την αρχή του Masterchef 2022.

Βέβαια η ανακοίνωση αυτή έκρυβε και μια παγίδα καθώς αν έχανε από την Φανή, θα ακυρωνόταν αυτόματα όλη η προσπάθειά του στο Τεστ Δημιουργικότητας κι αυτόματα θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο νέος αυτός κανόνας έπεσε σαν κεραυνός για τους παίκτες καθώς φαίνεται σαν «δίκοπο μαχαίρι». Τελικά κανένας δεν δέχτηκε να προκαλέσει την Φανή και να παίξει με την τύχη του. Η Φανή συνεχίζει να κρατά στα χέρια της την κάρτα ασυλίας.


Πηγή