Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Masterchef 2022: Δεύτερη αποχώρηση για Μπόμπαινα με συγκίνηση και αιχμές -«Όμοιος ομοίω κι η κοπριά στα λάχανα»

Επειτα από μία ανατρεπτική δοκιμασία αποχώρησης στο Masterchef 2022, ο Δημήτρης Ταϊρίδης -γνωστός ως Μπόμπαινας- ήταν αυτός που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Αυτή ήταν η δεύτερη αποχώρηση του Μπόμπαινα από το ριάλιτι μαγειρικής, η οποία μάλιστα είχε συγκίνηση, αλλά δεν θα μπορούσε να μην έχει και… αιχμές από τον πλέον «εκρηκτικό» παίκτη του Masterchef 2022!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box ήταν η Ελπίδα Μορφούλη, η οποία εξασφάλισε την πρόκρισή της στους καλύτερους 8 του φετινού διαγωνισμού και είχε παράλληλα τη δυνατότητα να μοιράσει πιάτα έμπνευσης στους συμπαίκτες στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Εκεί, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Χριστόφορος Κατσιάνας, ο οποίος εξασφάλισε σημαντικά πλεονεκτήματα στην ομαδική δοκιμασία, αλλά και ένα πλήρες σετ κουζίνας.

Masterchef 2022: Νίκος, Καλλιόπη και Μπόμπαινας έδωσαν τη «μάχη» της παραμονής, με καλεσμένο τον Νίκο Θωμά

Τρεις από τους παίκτες, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν εξίσου καλά. Ο λόγος για τον Νίκο Μπέρκα, την Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Δημήτρη Ταϊρίδη, οι οποίοι τέθηκαν εκ νέου σε «μάχη» για την παραμονή τους στο MasterChef 2022.

Καλεσμένος για τη δοκιμασία αποχώρησης ήταν ο Food and Beverage Manager του MasterChef 2022, Νίκος Θωμάς, ο οποίος έφερε μαζί του ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, που απαιτούσε απόλυτη συγκέντρωση και ψυχραιμία για την εκτέλεσή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Masterchef 2022: Αποχώρηση Μπόμπαινα με συγκίνηση και… ατακάρες

Ο παίκτης, που τελικά δεν κατάφερε να λειτουργήσει με καθαρό μυαλό και παρουσίασε τις περισσότερες αστοχίες ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο Μπόμπαινας.

Ο παίκτης συγκινήθηκε κατά την αποχώρησή του και τη στιγμή που χαιρετούσε τους τρεις σεφ του παιχνιδιού, προέβλεψε ότι Γιάννος και Πάνος θα είναι οι δύο του τελικού, ωστόσο στις τελευταίες του δηλώσεις δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές!

Αποδέκτης κυρίως ο Νίκος Μπέρκας, με τον οποίον δεν διατηρούν καθόλου καλές σχέσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά «α, ρε Μπέρκα και νομίζεις ότι κέρδισες τώρα; Ο Ταϊρίδης έχασε!», ενώ τον κατηγόρησε και για ειρωνεία μετά τη δοκιμασία, υποστηρίζοντας ότι είχε ίδια συμπεριφορά με τη Φανή σε ένα παρόμοιο σκηνικό, δίνοντας ακόμη ένα… ρεσιτάλ ατάκας: «Όμοιος ομοίω κι η κοπριά στα λάχανα, λένε στο χωριό μου», τόνισε με νόημα!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή