Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

MasterChef 2022: Ο Βολιώτης ερωτικός μετανάστης που ήρθε από το Μιλάνο -«Ήρθε η ώρα να επιστρέψω» | ΖΩΗ

Ο Βολιώτης Νίκος ήρθε από το Μιλάνο για να πάρει μέρος στο MasterChef 2022.

«Έρχομαι από το Μιλάνο, αλλά είμαι Βολιώτης. Έχω πάει εκεί γιατί είμαι ερωτικός μετανάστης, πήγα για τον έρωτα», ακούγεται να λέει κατά την παρουσίαση του εαυτού του ο Νίκος.

Όσο για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, είπε το εξής: «Τη γυναίκα μου τη γνώρισα από έναν φίλο μου. Ξεκίνησα να μιλάω μαζί της στο Facebook. Και της λέω άμα θέλει να έρθει σε εμένα για να γνωριστούμε. Και ήρθε τον Αύγουστο. Και μου είπε πως αν είμαι ερωτευμένος μαζί της, να την ακολουθήσω, και είπα: ”Ναι, είμαι ερωτευμένος και φεύγω για τον έρωτα”. Πήγα εκεί και μετά από πέντε μήνες περίπου έμεινε έγκυος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Νίκος, οι δύο τους έχουν κάνει δύο παιδιά. «Είμαι πολύ χαρούμενος» δήλωσε, τονίζοντας, ωστόσο, πως «θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω».

Πήρε τρία «ναι» ο Νίκος

Ο νεαρός σεφ έφτιαξε το αγαπημένο πιάτο της κόρης του, ένα ριζότο με κολοκύθα με αμαρέτο και πανσέτα καπνιστή. Οταν ο Νίκος σύστησε τον εαυτό τους στους κριτές, ο Πάνος Ιωαννίδης, που έχει ειδίκευση στο ριζότο, τού έκανε «ανάκριση» σε σχέση με τη συνταγή του.

Οπτικά, το πιάτο άρεσε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που δοκίμασε πρώτος. Απλό και νόστιμο χαρακτήρισε ο Σωτήρης Κοντιζάς το πιάτο, δίνοντάς του το πρώτο «ναι». Δεύτερο «ναι» πήρε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και το τρίτο από τον Πάνο Ιωαννίδη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να το κερδίσω το παιχνίδι. Θέλω να φτάσω στον τελικό. Έχω έρθει με σκοπό να μάθω, να πειθαρχήσω, θέλω να τα δώσω όλα» είπε ο μάγειρας, κερδίζοντας τρία «ναι» και φορώντας τη λευκή ποδιά, με τον Νίκο να μην κρύβει τη χαρά του.


Πηγή