Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

MasterChef 2022: «Σεισμός» από την σούπερ έκπληξη -Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί

Από έκπληξη σε έκπληξη βαδίζει το MasterChef 2022, το οποίο πλέον έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Μετά την αποχώρηση-έκπληξη του Χριστόφορου Κατσιάνα, έγινε ξεκάθαρο ότι οι παίκτες θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς του, προκειμένου να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Με την Καλλιόπη Μπεζαντέ να έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στην τελική τετράδα, οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας πάλεψαν για να προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα στον διαγωνισμό μαγειρικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MasterChef 2022: Τι περιλάμβανε το Τεστ Δημιουργικότητας

Η τελευταία δοκιμασία την οποία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι τέσσερις παίκτες ήταν το Τεστ Δημιουργικότητας.

Οι κριτές-chef Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν στην πρώτη μαγειρική τους προσπάθεια στον διαγωνισμό. Θα έπρεπε λοιπόν να δημιουργήσουν ξανά το πιάτο που παρουσίασαν στις auditions, αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη μορφή.

Όπως και στη προηγούμενη δοκιμασία, οι κριτές δεν αναζήτησαν το καλύτερο πιάτο, αλλά την πιο αδύναμη προσπάθεια, που οδήγησε έναν παίκτη εκτός MasterChef 2022.

MasterChef 2022: Εκτός διαγωνισμού το μεγάλο φαβορί!

Ο παίκτης, λοιπόν, που είχε τη χειρότερη προσπάθεια -ή την λιγότερο καλή από τις υπόλοιπες- και δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μαγειρικής, ήταν o Γιάννος Σδούγκας, ένα από τα μεγάλα φαβορί, αν όχι το μεγαλύτερο!

Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι παίκτες που κατά την αποχώρησή τους το προηγούμενο διάστημα, είχαν αναφέρει πως τον βλέπουν σίγουρα στον τελικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ήταν φυσικό, οι πάντες λύγισαν που το ταξίδι του στο διαγωνισμό τελείωσε λίγο νωρίτερα.


Πηγή