Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
MasterChef 4: Η Γιάννα από την Αμαλιάδα εξομολογήθηκε ότι η Μαρία Μπέη είναι ζηλιάρα

MasterChef 4: Η Γιάννα από την Αμαλιάδα εξομολογήθηκε ότι η Μαρία Μπέη είναι ζηλιάρα

Η Γιάννα από την Αμαλιάδα είχε κάνει την εμφάνιση της στον τρίτο κύκλο του MasterChef και είχε κάνει αισθητή την παρουσία της με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τις μαγειρικές της ικανότητες.

Η πρώην παίκτρια του μαγειρικού διαγωνισμού συμμετείχε, πρόσφατα, με παλιούς παίκτες σε ομαδική δοκιμασία του MasterChef 4 και προκάλεσε έντονη αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στη δοκιμασία η Γιάννα, πλησίασε τη καντίνα και κάνοντας χιούμορ αναζήτησε τον Δημήτρη Μπέλλο αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των υπολοίπων για την ύπαρξη της Μαρίας Μπέη και τη μεταξύ τους σχέση.

Μάλιστα, η Μαρία Μπέη δεν έκρυψε λίγο αργότερα την έντονη ενόχληση της μιλώντας στη κάμερα της παραγωγής καθώς ο Δημήτρης Μπέλλος συστήθηκε στη Γιάννα.

Την αντίδραση αυτή σχολίασε η Γιάννα στη εκπομπή «Ευτυχείτε», του Open αναφέροντας πως η Μαρία Μπέη είναι ζηλιάρα. «Ενοχλήθηκε πολύ, την πείραξε. Εγώ θεώρησα ότι αυτή η συμπεριφορά της, ότι δεν μας έδωσε καθόλου σημασία, πως ήταν λόγω χαρακτήρα, αλλά προφανώς ενοχλήθηκε. Νομίζω ότι δεν υπήρχε λόγος να ζηλέψει» είπε η παίκτρια.


Πηγή