Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
MasterChef 4: Ο Διονύσης Πρώιος μαρτύρησε πως υπήρχε ζευγάρι που έκανε... φασαρία όταν «έπαιζε» στο πλυντήριο

MasterChef 4: Ο Διονύσης Πρώιος μαρτύρησε πως υπήρχε ζευγάρι που έκανε… φασαρία όταν «έπαιζε» στο πλυντήριο

Αποκαλυπτική διάθεση είχε ο Διονύσης Πρώιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha το πρωί της Παρασκευής.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef 4 αναφέρθηκε στο τελευταίο του επιχειρηματικό βήμα το οποίο δεν πήγε και τόσο καλά αλλά και στο ζευγαράκι που υπήρχε στο διαγωνισμό και έκανε φασαρία όταν… έπαιζε.

«Ανοίξαμε ένα εστιατόριο με τη Μάρλεν μετά το παιχνίδι, αλλά έκλεισε. Με τη Μάρλεν καλά τα πήγαμε, αλλά με τους συνεργάτες δεν τα πήγαμε πολύ καλά. Όσα λάθη κάνεις είναι μαθήματα. Οπότε, εγώ από μαθήματα είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Θα πήγαινα και πάλι στο MasterChef. Υπήρχαν ίντριγκες, η μεγαλύτερη ήταν του Γιώργου και της Κατερίνας. Θυμάμαι μια μέρα, ένα σκηνικό, να κατεβαίνω κάτω στο υπόγειο, να πηγαίνω στην κουζίνα, και να ακούω φασαρία στο πλυντήριο… Ήταν ένα ζευγάρι στο πλυντήριο κι έκανε… φασαρία! Και την ίδια ώρα που το ζευγάρι “έπαιζε” στο πλυντήριο, ήταν η Μάρλεν κι έφτιαχνε σάντουιτς με λουκάνικα.

Τα μικρά παιδιά με αναγνωρίζουν στο δρόμο και με χαιρετάνε. Γράφω βιβλίο για το MasterChef. Η ευτυχία μου δεν μπορεί να εξαρτάται από την οικονομία. Προσεύχομαι να ξαναδώ το πνεύμα του γιου μου. Γι’ αυτό το λόγο έχω μείνει στη γη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Πρώιος.


Πηγή