Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
MasterChef 4: Το μήνυμα της vegan Ντέμη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

MasterChef 4: Το μήνυμα της vegan Ντέμη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του MasterChef 4 όπου θα αναδειχθεί ο επόμενος καλύτερος σεφ της χώρας, η Ντέμη Γεωργίου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Σταυρής Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης πρόκειται να μονομαχήσουν μαγειρικά και να διεκδικήσουν τόσο τον τίτλο όσο και τα 50.000 ευρώ.

Η vegan Ντέμη έστειλε τη δική της θετική σκέψη και ενέργεια στους διαγωνιζόμενους.

«Αυτό το ταξίδι για εμένα μπορεί να τελείωσε πριν μερικές εβδομάδες αλλά οριστικά θα κλείσει ένας κύκλος για όλους μας απόψε. Ένα ταξίδι που γεμίσαμε γνώσεις, εμπειρία, αδελφικούς φίλους, στα μάτια των θεατών θανάσιμους εχθρούς αλλά δεν ήταν έτσι, αυτό ήταν μόνο το 5% το υπόλοιπο 95% είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαμορφώθηκαν καταλυτικά η αλλαγή μας στο χρόνο και στο μέλλον θα δείξει η σταδιοδρομία μας στο επαγγελματικό στερέωμα. Καλή επιτυχία απόψε καλά αποτελέσματα!!!» έγραψε η Ντέμη Γεωργίου.

 

View this post on Instagram

 

Αυτό το ταξίδι για εμένα μπορεί να τελείωσε πριν μερικές εβδομάδες αλλά οριστικά θα κλείσει ένας κύκλος για όλους μας απόψε ! Ένα ταξίδι που γεμίσαμε γνώσεις, εμπειρία, αδελφικούς φίλους, στα μάτια των θεατών θανάσιμους εχθρούς αλλά δεν ήταν έτσι, αυτό ήταν μόνο το 5% το υπόλοιπο 95% είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαμορφώθηκαν καταλυτικά η αλλαγή μας στο χρόνο και στο μέλλον θα δείξει η σταδιοδρομία μας στο επαγγελματικό στερέωμα . Καλή επιτυχία απόψε καλά αποτελέσματα !!! @stavros_geo @stavrosvarthalitis @john.reano12 Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα !! #masterchefgr #masterchef #starchanneltv #materchef4final

A post shared by Demmy P. Georgiou Official (@demmygeorgiou) on




Πηγή