Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Megxit: Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έχει κόψει επαφές με τους κολλητούς του

Megxit: Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έχει κόψει επαφές με τους κολλητούς του

Φαίνεται πως το Megxitθα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη και παρόλο που η βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμεί να δοθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα ένα τέλος στις διαδικασίες του «διαζυγίου» με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο Τύπος δεν έχει την ίδια γνώμη. Και καθημερινά δημοσιεύονται άρθρα που αφορούν το ζευγάρι, τα οποία αρκετές φορές έχουν μία δόση… κουτσομπολιού.

Το τελευταίο που κυκλοφορεί και κάνει το γύρο του διαδικτύου, θέλει τον Χάρι να έχει κόψει επαφές με τους κολλητούς του και μάλιστα κάποιοι δεν έχουν καν το νέο του αριθμό τηλεφώνου. Σύμφωνα με το περιοδικό People, που επικαλείται ανώνυμη πηγή, οι κολλητοί του, με τους οποίους είναι πολλά χρόνια φίλοι, παραπονιούνται πως ο πρίγκιπας άρχισε να απομακρύνεται μετά από το γάμο του, ενώ τους έκανε πέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με τη Μέγκαν.

«Κάποιοι από αυτούς δεν έχουν καν τον αριθμό του τηλεφώνου του» λέει η πηγή στο περιοδικό People. Και προσθέτει πως είναι κατανοητό ο ερχομός του μωρού και οι αυξημένες υποχρεώσεις να τού «τρώνε» χρόνο και να μη βρίσκονται όπως παλιά. Όμως, ο Χάρι με τη συμπεριφορά του έδειξε πως ήθελε να κόψει κάθε επαφή. Με τον μόνο που φέρεται να έχει σχέσεις, είναι ο Charlie van Straubenzee, φίλος του από το σχολείο, ο οποίος είναι και νονός του Άρτσι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, από την άλλη, δεν έχει απομακρυνθεί από τους φίλους της. Ίσα, ίσα έχει την ίδια παρέα και πριν μπει στη βασιλική οικογένεια, ενώ η κολλητή της Jessica Mulroney φρόντισε τον Άρτσι στον Καναδά, όταν οι γονείς του επέστρεψαν στη Μ. Βρετανία για να ρίξουν τη «βόμβα» της παραίτησης των βασιλικών καθηκόντων.


Πηγή