Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Οι… μεταμφιέσεις του Τζον Μάλκοβιτς

Οι… μεταμφιέσεις του Τζον Μάλκοβιτς

Ο ηθοποιός αναπαριστά διάσημες φωτογραφίες

Το ταλέντο του… ξεχειλίζει. Ο Τζον Μάλκοβιτς δεν το αποδεικνύει μόνο διαμέσου των ρόλων του στις ταινίες που έχει εμφανιστεί, όσο και με μια ακόμη ενέργεια του.

Ο σταρ του Χόλιγουντ είναι «άπιαστος» και οι μεταμφιέσεις του κλέβουν την παράσταση. Η εν λόγω φωτογράφιση το δείχνει ξεκάθαρα. Όταν του ζητήθηκε από τον φωτογράφο Σάντρο Μίλερ να ποζάρει –για ακόμη μια φορά- στο φακό του, ο Μάλκοβιτς δεν αρνήθηκε. Σε μια εορταστική, για τον Μίλερ, φωτογράφιση ο ηθοποιός αναπαριστά ορισμένες από τις πλέον διάσημες φωτογραφίες όλων των εποχών, αρκετές εκ των οποίων απεικονίζουν διεθνείς προσωπικότητες.

Τον βλέπουμε να απαθανατίζεται ως Αϊνστάιν, Τσε Γκεβάρα, Μέριλιν Μονρόε, Άλφρεντ Χίτσκοκ και αρκετοί άλλοι σε πόζες που έχουν γράψει ιστορία. Οι φωτογραφίες θα αρχίσουν να εκτίθενται από τις 7 Νοεμβρίου στην Catherine Edelman Gallery στο Σικάγο.

Δείτε τις με τον Τζον Μάλκοβιτς να αναπαριστά –με τη σειρά- τη Μητέρα των Μεταναστών στη διάσημη φωτογραφία της Dorothea Lange (1936), τον Σαλβαντόρ Νταλί, τον Άλφρεντ Χίτσκοκ, τη Μπέτι Ντέιβις, τον Άντι Γουόρχολ, τις Πανομοιότυπες Δίδυμες της Diane Arbus, το American Gothic του Gordon Parks, τον Έρνεστ Χέμινγουέι, τον Πάμπλο Πικάσο, τον Αλμπερτ Αϊνστάιν, τον Τσε Γκεβάρα, τον Τζον Λένον δίπλα στη Γιόκο Όνο, τη Μέριλυν Μονρόε, τον Μικ Τζάγκερ, τη φωτογραφία Three Horses του Edward Curtis και τον Τζακ Νίκολσον.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr