Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Μία καλή είδηση εν μέσω άσχημων ειδήσεων»

«Μία καλή είδηση εν μέσω άσχημων ειδήσεων»

Ο πατέρας της Άμαλ Αλαμουντίν μιλάει για τον γάμο της κόρης της με τον Κλούνεϊ

O γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Άμαλ Αλαμουντίν είναι μία «καλή είδηση εν μέσω άσχημων ειδήσεων» δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο πατέρας της νύφης, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του, όπως άλλωστε πολλοί Λιβανέζοι.

Ο γάμος του Αμερικανού ηθοποιού με τη Βρετανίδα δικηγόρο λιβανικής καταγωγής, χθες στη Βενετία «ήταν παραπάνω από τέλειος, ταυτόχρονα πολυτελής και απλός» εξήγησε ο Ράμζι Αλαμουντίν, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία και με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά το Γαλλικό Πρακτορείο από τη Βηρυτό.

«Εκείνοι (οι νεόνυμφοι) ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους» έκρινε με ενθουσιασμό ο ίδιος.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε σε ένα παλάτι, «παρέστησαν οι φίλοι και οι πιο στενοί συγγενείς» του ζευγαριού εξήγησε ο Αλαμουντίν.

«Είναι μια πολύ καλή είδηση εν μέσων των άσχημων ειδήσεων που μας περιβάλλουν» τόνισε αναφερόμενος στις εχθροπραξίες που συγκλονίζουν τη Μέση Ανατολή και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γενέτειρα της νέας κυρίας Κλούνεϊ, ο Λίβανος, όπου η κατάσταση ολοένα και επιδεινώνεται εξαιτίας κυρίως των συγκρούσεων που μαίνονται εδώ και 3 χρόνια στη γειτονική Συρία.

Η Άμαλ και ο Τζορτζ «ήταν πολύ χαρούμενοι με την υποδοχή που τους επιφύλαξε ο κόσμος στη Βενετία» προσέθεσε ο πατέρας της νύφης, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ένωσης ταξιδιωτικών πρακτορείων (UFTAA).
Στο Λίβανο η είδηση του γάμου της πανέμορφης δικηγόρου με τον Αμερικανό ηθοποιό κατέκλυσε τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έγινε επίσημα ο γαμπρός μας μετά το γάμο του στη Βενετία με τη Λιβανέζα Άμαλ Αλαμουντίν. Μακάρι ο Θεός να τους προσφέρει ευημερία και παιδιά» έγραψε μία Λιβανέζα στο Twitter.

Ορισμένοι μάλιστα χρήστες του Διαδικτύου υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν ότι στο δείπνο του γάμου σερβιρίστηκαν εδέσματα όπως «χούμους, ταμπουλέ και φαλάφελ», τα πλέον διάσημα πιάτα της κουζίνας του Λιβάνου.

Πηγή: newsbeast.gr