Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Μια κούκλα έκλεψε την παράσταση από τον Μάρκο

Μια κούκλα έκλεψε την παράσταση από τον Μάρκο

Ποια είναι η… σωσίας της Δούκισσας Νομικού

Εμφανίστηκε στο πρωινό και τα αίματα… άναψαν. Μια ξανθιά αιθέρια ύπαρξη έκλεψε την παράσταση στην εκπομπή του Μάρκου Σέφερλη και όταν της έκανε το πρώτο κοντινό ο φακός, όλοι νόμισαν ότι πρόκειται για τη Δούκισσα Νομικού.

Κι όμως γελάστηκαν. Το όνομα της ξανθιάς κούκλας που πλαισιώνει τον ηθοποιό στην πρωινή εκπομπή του Mega είναι Τζούλια Νόβα. Αυτή είναι η 23χρονη που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Μάλιστα, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ουδείς τη θυμόταν από την εκπομπή που παρουσίαζαν πέρυσι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, όπου εμφανιζόταν στη στήλη της μόδας.

Η Τζούλια είναι μοντέλο και κατάγεται από την Ουκρανία. Εκεί μεγάλωσε και έζησε μέχρι την ηλικία των 13 ετών. Ερχόμενη στην Ελλάδα –με τη μητέρα της προ δεκαετίας- κάποια στιγμή ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο, για να κυνηγήσει το όνειρο της. Εντάχθηκε στο δυναμικό του πρακτορείου Cristi Models και ακολούθησαν διάφορες δουλειές τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε μόλις πέρυσι. Κι όλα αυτά παρότι έχει σπουδάσει τραπεζικά. Δε θέλησε ποτέ όμως να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα.

Πάντως, όπως και αν έχει η ίδια έχει πει ότι έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα της στην αγορά του εξωτερικού, καθώς εκεί ονειρεύεται να δουλέψει. Έχει φιλοδοξίες το κορίτσι…

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr