Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Mindhunter: Ο David Fincher επιβεβαιώνει πως η σειρά μπαίνει στον «πάγο»

Το Mindhunter και η συνέχεια του δεν φαίνεται πως είναι στα πλάνα του Netflix. Πριν μερικούς μήνες, η streaming υπηρεσία είχε απαλλάξει τους πρωταγωνιστές της σειράς από τα συμβόλαια τους, βάζοντας έτσι το show στον «πάγο», χωρίς όμως να το έχει ακυρώσει επίσημα.

Όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, David Fincher μιλώντας στο Vulture είπε πως το Mindhunter δεν φαίνεται πως έχει μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

Κοιτάξτε, για την τηλεθέαση που είχε, ήταν ένα ακριβό show. Μιλήσαμε γι’αυτό, «Να τελειώσω πρώτα το Mank (τη νέα του ταινία) και μετά να δούμε πως θα νιώθω,» αλλά εγώ ειλικρινά δεν νιώθω πως θα μπορέσουμε να το συνεχίσουμε σε λιγότερο χρόνο απ’ ότι κάναμε με τη 2η σεζόν. Και σε κάποιο επίπεδο, πρέπει να είσαι ρεαλιστής αναφορικά με τα δολάρια και τον ισοσκελισμό τους με την τηλεθέαση.

Παράλληλα, τόνισε πόσο δύσκολη είναι η δημιουργία μιας σεζόν για τη σειρά αυτή, καθώς όπως είπε, «Είναι μια δουλεία 90 ωρών την εβδομάδα. Απορροφάει τα πάντα στη ζωή σου. Όταν τέλειωσα, ήμουν αρκετά εξουθενωμένος και είπα, ‘Δεν ξέρω αν θέλω αυτή τη στιγμή να ασχοληθώ με μια 3η σεζόν.’»

Δείτε το τρέιλερ


Πηγή