Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μισεί τους άνδρες αλλά αρραβωνιάστηκε 19χρονο

Μισεί τους άνδρες αλλά αρραβωνιάστηκε 19χρονο

Η Αμάντα Μπάινς σε νέες… περιπέτειες

Τι και αν πολλοί λένε ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά; Στη συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα δεν είναι κυρίως η διαφορά ηλικίας, αλλά τα λεγόμενα της.

Η Αμάντα Μπάινς εξέπληξε άλλη μια φορά, τόσο διότι αρραβωνιάστηκε έναν 19χρονο –η ίδια είναι 28 χρονών- αλλά διότι δηλώνει παράλληλα ότι μισεί τους άνδρες και θέλει να τους γ…σει! Η… προβληματική ηθοποιός, η οποία την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών, πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον νεαρό ονόματι Σέλεμπ.

Το ανακοίνωσε σε μια συνέντευξη της στο περιοδικό «In Touch» και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. «Έχω τεράστια ανάγκη για φιλία, και μισώ τους άνδρες. Θέλω να τους γ…σω, αλλά μπορώ τώρα να αποκαλύψω, πως αρραβωνιάστηκα και παρατήστε με! Θέλω να παντρευτώ και να εξαφανιστώ από τους ανθρώπους!». Αυτή ήταν τα ακριβή λόγια της.

Μάλιστα, τόνισε και πως στα σχέδια της είναι μια μετακόμιση στη Νέα Υόρκη με τον Σέλεμπ για να δημιουργήσουν οικογένεια, στην οποία όμως θέλει να είναι το μόνο θηλυκό μέλος. «Θέλω σίγουρα να κάνω αγόρια! Όσα περισσότερα μπορώ. Δεν θέλω να κυκλοφορεί τριγύρω μου μια όμορφη κόρη γιατί πιστεύω πως θα ένιωθα ζήλια μετά», ανέφερε.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr