Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί στην Τάπεργουερ»

«Μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί στην Τάπεργουερ»

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Ζωής Λάσκαρη στο Facebook

Γενέθλια έχει σήμερα η Ζωή Λάσκαρη η οποία κλείνει σήμερα τα εβδομήντα της χρόνια. Η ηθοποιός αφού ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον εαυτό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, δεν έλειψε και ο χιουμοριστικό σχολιασμός για όλους όσους ασχολούνται με την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

«Άνευ σημασίας: σήμερα κλείνω τα εβδομήντα μου χρόνια. Ατύχημα που συνέβη σε πολλούς πριν από μένα και θα συμβεί και σε πολλούς μετά από μένα. Την ηλικία μου την γνωρίζει το άπαν σύμπαν ήδη απο το 1959. Να σκεφτείς, ακόμα και αυτοί που γράφουν έντρομοι πως έγινα εβδομήντα, υπογραμμίζουν πως αυτή τη χρονιά, σε ηλικία 15 χρονών, κέρδισα στα καλλιστεία. Την ηλικία μου την γράφω όμως και εδώ στο facebook απο το 2008. Με ένα απλό κλικ είναι διαθέσιμη στον κάθε αργόσχολο δίχως να κοπιάζει με έρευνες και αρχαιολογικές ανασκαφές.

Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου (συγκρίνοντας τα με τη νεότητα μου), καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ, έτσι;

ΥΓ: Παρακαλώ τους συντάκτες των μπλογκ να σταματήσουν το τζάμπα μέτρημα των πλαστικών μου επεμβάσεων. Τους καθησυχάζω τώρα αποκαλύπτοντας πως έχω και εγώ (όπως η Τζόαν) συνάψει συμφωνία και μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στην Τάπεργουερ.

Χρόνια μου καλά !!!!!!!!!!!».

Πηγή: newsbeast.gr