Τετάρτη , 8 Δεκέμβριος 2021
Μόνο τρεις μήνες ζωής έχει η Cher

Μόνο τρεις μήνες ζωής έχει η Cher

Δημοσίευμα αναφέρει ότι θα χάσει τη ζωή της εάν δεν υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση καρδιάς

Μόνο τρεις μήνες ζωής έχει η Cher σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Globe.

Η γνωστή τραγουδίστρια αντιμετωπίζει μια δύσκολη ασθένεια, ένα σύνδρομο το οποίο εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ η τραγουδίστρια κινδυνεύει να πεθάνει αν δεν υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Μόλις τον περασμένο μήνα, η Cher αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία της «Dressed to Kill» μετά από σύσταση των γιατρών που την συμβούλεψαν να ξεκουραστεί. Η ίδια μέσω ενός μηνύματος στο Twitter, δεν είχε κρύψει την στεναχώρια αλλά και την απογοήτευσή της για τις άσχημες εξελίξεις με την υγεία της:

«Είμαι σοκαρισμένη και συντετριμμένη. Ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν βρίσκω λόγια να ζητήσω συγγνώμη στους θαυμαστές μου που αγοράσατε εισιτήρια για να με δείτε. Είμαι πολύ περήφανη για το σόου. Ήταν το καλύτερο μου. Ελπίζω να καταφέρω να επιστρέψω του χρόνου ώστε να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα».

Η τραγουδίστρια λόγω του προβλήματος της, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια πήρε εξιτήριο, με τους γιατρούς να της δίνουν ένα μόνιτορ, ώστε να ελέγχουν την καρδιακή της λειτουργία.

Πηγή: newsbeast.gr