Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
«Μπορώ να ζήσω και χωρίς να κάνω τηλεόραση»

«Μπορώ να ζήσω και χωρίς να κάνω τηλεόραση»

Το κέντρο της ζωής μου είναι η οικογένειά μου αποκαλύπτει η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, αποκάλυψε αν σκέφτεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη και αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Like».

«Έχουν γίνει κάποιες τηλεοπτικές συζητήσεις που θα με ενδιέφεραν, αλλά μέχρι να κλείσει κάτι και να είναι ανακοινώσιμο, δεν θα ήθελα να το συζητήσω παραπάνω. Αν κλείσω, πάντως, κάτι οριστικό θα το μάθετε, δεν πρόκειται να το κρατήσω κρυφό».

Όσο για το αν της έχει λείψει η τηλεόραση, η παρουσιάστρια απαντάει: «Να σου πω την αλήθεια, η τηλεόραση μου λείπει όταν πηγαίνω καλεσμένη σε κάποια εκπομπή και τη θυμάμαι ξανά. Η ζωή μου είναι πολύ γεμάτη και ο ελεύθερος μου χρόνος ελάχιστος. Φέτος με το minisize, το ραδιόφωνο, αλλά και δύο παιδιά, έκτων οποίων το ένα είναι ακόμη μωρό, πίστεψέ με, δεν είχα την πολυτέλεια να το σκεφτώ και πολύ. Τον εθισμό δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς πώς τον εννοείς. Ότι δηλαδή τι; Αν μπορώ να ζήσω χωρίς να κάνω τηλεόραση; Προφανώς. Έτσι κι αλλιώς, το κέντρο της ζωής μου είναι η οικογένειά μου. Οτιδήποτε άλλο, επαγγελματικό και μη, έρχεται και θα έρχεται πάντα σε δεύτερη μοίρα».

Τηλεοπτικά είχες δύσκολες συνεργασίες; «Νομίζω ότι ήμουν τυχερή και έκανα πολύ καλές συνεργασίες σε τηλεοπτικό επίπεδο. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, με εξαιρετική εμπειρία, οι οποίοι με βοήθησαν πολύ και μου χάρισαν πραγματικά όμορφες στιγμές. Υπήρχαν και άβολες στιγμές, βέβαια, αλλά έχω μάθει να κρατάω τα καλά και να προχωράω μπροστά».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση