Κυριακή , 28 Μάιος 2023

My Style Rocks: Τα πήρε με την Όλγα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου -«Δεν συνεννοούμαστε, δεν θέλω να απαντήσεις» [βίντεο]

Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του My Style Rocks και συγκεκριμένα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου Όλγα Κοτλιδά, η οποία ανέφερε πως διαφωνεί με την κριτική.

Η Όλγα στο My Style Rocks της Πέμπτης βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή με ένα «μπερδεμένο look» σύμφωνα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η κριτής του διαγωνισμού μόδας ξεκίνησε το σχόλιό της για τις ενδυματολογικές επιλογές της Όλγας λέγοντας πως «σήμερα νομίζω ότι γυρίσαμε πάλι στην παλιά Όλγα που ναι μεν σκέφτεσαι πάρα πολύ τα looks και δημιουργείς ωραίες εικόνες, ίσως πιο φωτογραφικές όμως και όχι τόσο στιλιστικά σωστές. Είναι αυτή η εικόνα πάρα πολύ μπερδεμένη. Είναι μια εικόνα που έχει πολλή φασαρία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

My Style Rocks: «Δεν ανοίγω κουβέντα, δεν περιμένω να μου απαντήσεις, περιμένω να με καταλάβεις

Η Όλγα έδειξε να μην δέχεται την κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με την κριτή να της λέει πως «Επειδή δεν συνεννοούμαστε και εγώ αυτή τη στιγμή δεν ανοίγω μια κουβέντα… Δεν σε ρωτάω κάτι, δεν περιμένω να μου απαντήσεις και δεν θέλω να μου απαντήσεις. Θα ήθελα, αν μπορείς, να με καταλάβεις. Εδώ είναι ένας διαγωνισμός, εδώ προτείνουμε looks στις γυναίκες που μας βλέπουν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το My Style Rocks της Παρασκευής

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή