Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

My Style Rocks -Μεγάλη ένταση Βασιλικής-Ρέινα: «Το βουλώνεις τώρα» [βίντεο]

Η Βασιλική Λιγνού περπάτησε στην πασαρέλα του My Style Rocks με πεσμένη διάθεση.

Αρχικά, δεν θέλησε να αποκαλύψει τι την απασχολεί, ωστόσο, όταν πήγε μπροστά στους κριτές, είπε ότι θέλει να τα παρατήσει.

«Δεν είμαι καλά! Θέλω να φύγω και να πάω στο σπίτι μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη μέχρι εδώ που έφτασα και δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Θέλω να τα παρατήσω, αν σας αρέσει αυτή η λέξη. Όταν μου στέλνουν αντιγραμμένες εικόνες από συμπαίκτριές μου που έχουν έρθει την προηγούμενη ημέρα, που δεν κοιμήθηκαν για να σκεφτούν την ωραία τους δημιουργία, με πνίγει το δίκιο μου και μου βγαίνουν όλα τα προβλήματα! Όλα! Θέλω να έρθω εδώ και να γίνει της… μην πω! Αυτό θέλω να γίνει, αλλά δεν μπορώ να το κάνω» είπε η Βασιλική, κατηγορώντας για αντιγραφή τις συμπαίκτριές της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Να κάνω καταγγελίες για ποιες το πιστεύω; Το κάνω, δεν με ενδιαφέρει εμένα! Ρέινα, Δεσποτοπούλου, Χριστιάνα είχε σίγουρα, αλλά τώρα το έχει κόψει, και η Όλγα έφερνε μέχρι πριν τον σχεδιαστή πάνω και τον σχεδιαστή κάτω, πάρε 3 και 4. Οι υπόλοιπες, ναι, παλεύουν. Ρέινα, Δεσποτοπούλου και Χριστιάνα έχουν στιλίστα», πρόσθεσε.

Τότε, ανέβηκαν οι τόνοι, καθώς Νικόλ και Ρέινα αντέδρασαν. «Μιλάτε, ναι, κοροϊδεύετε τώρα τον εαυτό σας! Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου» είπε εκνευρισμένη η Βασιλική Λιγνού, η οποία στο Gala είχε «θάψει» την εμφάνιση της Χριστιάνας.

Βίντεο: Η ένταση στο «My Style Rocks»

«Έλα, έχει καταντήσει γελοίο τώρα όλο αυτό. (…) Το βουλώνεις τώρα! Το βουλώνεις τώρα! Δεν θα ξαναπιάσεις το όνομά μου στο στόμα σου», είπε η Ρέινα.

Βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, η Κατερίνα Καραβάτου κάλεσε τα κορίτσια να κατεβάσουν τους τόνους. «Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μη μιλάτε έτσι. Σας παρακαλώ πάρα πολύ», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή